Sportlov...

...eller städlov har vi haft idag. Jag har rensat och rensat och rensat i Melker och Tyras rum men det syns knappt. En flyttkartong full med bilar och lite till, ett bilgarage, en docksäng, en säck med gosedjur, en megastor Gekåskasse med blandade saker. Känns som att det borde var tomt i deras rum men det är fortfarande överfullt så imorgon fortsätter rensningen. Barnen vill inte göra sig av med en enda sak så jag har lovat att ställa dem i källarförrådet så länge. Undrar om jag får sälja dem på loppis mot att vi gör nåt kul för pengarna? Måste hitta en loppis då bara!

I övrigt hände det inte mycket här idag. Vi bakade Hermankakan och gick till dagis med två surdegar som ska skickas vidare till två andra familjer. Barnen är segare än segast och vill knappt klä på sig kläder. Men men är det lov så är det!

minns när min mamma ville sälja min kanin.. men det ville absolut inte jag. (fast hon hade helt rätt, jag var för liten för en kanin och det var mamma som fick ta hand om den). då sa hon "du kan få köpa en leksak för pengarna". och vips så hade jag ändrat mig! haha! men sen när den nya flickan, som köpt kaninen, kom och hämtade den var det inte lika kul längre... kommer fortfarande ihåg leksaken jag valde, en lila plasthäst med lila man, typ my little pony. och en tillhörande docka.

fy sjutton så jag ångrade mig! hahaha!

2010-03-02 - 11:01:55








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo