Uppe sent

Jag gillar att vara uppe sent när alla andra snarkar. Enda gången det är riktigt tyst, ja förutom snarkningar från ett par stycken. Men bara för att jag skrev detta så började Ebba hosta och Pärran (Paris) slutade ligga död och rörde på sig, men inte mer än så, back to sleep!

Jag har kollat efter roliga idéer till jobbet på någon amerikansk sida. Fina grejer men allt gjort i märkliga format så jag orkade inte hålla på med det. Well well, sen ett varv på lektion.se, sen in på en massa bloggar osv Tiden går snabbt.

Lovet har varit så där, Melker sjuk och vi har varit hemma istället för att åka till simhallen, åka skridskor och det som var tänkt. Jaja, snart påsklov!! DÅ skulle jag egentligen kunna tänka mig att ha barnen på dagis, jobba med rättningen av nationella proven några dagar och allra roligast vore att skita i alla måsten och åka ner till Anna och tvinga henne att visa mig hur man gjuter i betong. Hon har ju gått och blivit bra på det också säger ryktena! En rolig sak är att Anna ska jobba på mitt jobb nästa vecka vilket kommer innebära att vi hinner ses!! Kul! En annan märklig sak är att vi under nästa vecka har inte mindre än FEM kandidater/praktikanter i arbetslaget. Börjar gå över styr kan man tycka. Vi kommer vara typ 4,5 ordinarie personal, min syster Anna och så fem andra. Jaja, lärarkandidaten är hos oss en vecka bara så det är lugnt men man vill ju hinna med alla!

Jesper har fått ny mobil idag och då kan man blippa streckkoden (med mobilen) på en vara i en butik och så går mobilen in på prisjakt.se och letar upp var jag kan köpa varan billigast någonstans. Fiffigt! Sen fanns det kanske andra fuktioner som var bra också men men... Jo en funktion var bra - jag hörde vad Jesper sa när vi pratade med varandra, hurra! Tele2 däremot får inga hurra från mig. Orkar inte ens skriva om deras eländiga service och korkade system.

Tyramyra har frågat efter sin ena röda paljettsko hela dagen. Jag vet var den är men kan inte berätta. I Paris mage, typ. Delar av den är i soporna. Hon älskar dom skorna och det gör Paris med... Måste hitta nya att köpa till Tyris. Eller var för inte ett par till Pärran, förresten två par behöver hon ju. En golden i röda paljettskor - väldigt udda och halt...

Idag vid middagen lekte vi pedagogiska lekar - rimmade. NEJ det var inte jag som började, det var Melker och Tyra. Självklart spårade den trevliga leken ur. Från att ha varit "Titta upp - du är en tupp" "Titta på en vägg - du har fått skägg" osv så lackade Melker ur och skrek till mig "Titta upp - du är en jävelmupp". Då kan man tänka på två sätt: 1. Usch vilket språk barnet använder! eller 2. Fantastiskt att han tar sig tid att rimma trots att han är så förbannad! Ebba och jag bröt ihop av skratt och stackars Melker fick inte den reaktion han ville ha...

Klockan är 01.57. Snart kommer Ebba ropa att hon inte kan sova, lägger sig på soffan och somnar OM jag ligger i den andra, annars hävdar hon att hon inte kan somna. Jesper borde kanske väckas för han sover på min plats i sängen, oavnpå överkastet med alla lampor tända och antagligen den nya mobilen i handen. Ska jag skita i allt krångel och bara somna på soffan, precis som igår, haha! Kanske! Gonatt i alla fall!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo