Massage

Gick över till skolan idag för att kolla posten. Sen skulle jag tillbiblioteket för att låna ne bok som jag behöver men DÅ kom jag på det - massagefåtöljen ska provas! Först tog jag 15 minuter "blandmassage" och sen provade jag rygg och axlar eftersom jag har ont i axeln/armen igen. Det var supernice och självklart somnade jag! Dessutom glömde jag bibblan. Kom på det sen vid telefonplan men där fanns inte boken. 15 minuter i fåtöljen ska ju vara som två timmars sömn och det kan jag behöva!

Just nu fryser jag som en galning, kanske för att Ebba och Tyra har altandörren öppen medan dom städar kaninburen (hurra), eller så är det cambridgepulvret. Jag syndar totalt med en kopp te med pyttelite mjölk i. Mjölken gör nog att det inte blir nån effekt av pulvret, eller hur.

nej nu ska jag laga mat åt kottarna, plågsamt men jag måste!

Cambridge

Nu är det dags igen!! Inte gott men nödvändigt!

Livte i stort!

Jag lagar mat, testar 59 kronorswoken från IKEA, positivt överraskad. Det ringer i telefonen, jag pratar. Det går in någon genom ytterdörren, grannen som undrar vad kopplet till deras hund är, det plingar på dörren igen och en främmande person står där. Jag lägger på luren och tänker tänker tänker. JA!!! du vill köpa sulkyn på blocket, det hade jag glömt bort. Går ner i källaren (maten fortfarande på gång i köket och en aning för långt fram på öksbänken för att det ska vara bra). Vagnen lite trasig men va fan, 100 kr, vad kan man begära. kommer upp till lägenheten. Melker gråter och säger att Paris tagit en  bit kyckling. Det visar sig att det var i stort sett en hel rå kycklingfilé... Stor dessutom...

Vad morgondagen ger pga den kycklingfilén, åerstår att se. Har man inte ett spännande liv så får man skapa sig ett!!

Nu åter till ett spännande veckobrev samt renskriva 7!!!!!!!!!!! sidor föräldramötesprotokoll från Melkers föräldramöte. Melkers skola är fantastiskt bra, Tyras dagis är fantastiskt sorgligt. Imorgon slutar The personal, klippan, energigivaren, konfliktlösaren på hennes avdelning för att chefen ansett det vara okej att byta avdelning. Morrrr! och en väldans massa sorg!

Ebba lever sitt liv i Aspuddsparken, tisdag, onsdag, fredag och söndag denna vecka. Torsdag blev det stallet.

Konversation

Jag säger förvånat -Är Jonas Gardell med i Parlamentet?
Tyra svarar - Ja
Jag säger -Som om du vet vem Jonas Gardell är.
Tyra svarar -Jag vet det för han var kompis med Michael Jackson.

Okej!

Att det är så svårt

Ja, att det är så svårt att skriva! Finns ju en miljon saker att skriva om men det är nog det som är problemet. Men liiiiiite bättre kunde jag bli!

Ska försöka! Men inte nu för jag är trött!!!!!!!!!!!

Självporträtt!


Man ser helt klart vem det är!!


Visst är dom fina!

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.