Katarina Norra dagen

Kom tillbaka till jobbet efter en veckas vab och samma dag skulle det vara utställning. Fick ihop det till slut med hjälp av världens snällaste kollegor!!!



För ett par veckor sedan gav jag barnen i läxa att skriva vinter och julord och sen sen skriva meningar om fem av orden. En ganska trist och fantasilös läxa. MEN när man valde ut en mening från varje elev, skrev med vacker stil och klistrade på tjockare papper och klippte ut och hängde ie n fin gren så blev det jättefint!!! En läxa till mig själv nästa gång är att inte välja ruta med rundade hörn, tog ju extremt mycket mer tid att klippa!!!



Här är granen som är gjord av ett cykelhjul och tre rockringar med gröna tygkorvar på. I granen hänger lärarkandidatens juldikter som hon gjort med eleverna. Hon använde en mall:
Julen är
Julen är
Julen är
Julen är
men julen är inte

I övrigt ställde jag ut Astrid Lindgren-sakerna:
Spunkarna
Vem var Pippis mamma, vad har hänt henne, hur såg hon ut?
Pippi på andra språk
Krumelurpiller, vill di bli stor eller vill du inte bli stor, varför, varför inte.

Tyvärr var jag korkad och hade inte med mig kameran så jag har ju inga bilder från övriga rum. Sofie gjorde ett jättefint videobildspel där varje barn fick säga vad dom var mest stolta över denna termin. Sen hade hon sitt fina julfönster med krubba och allt. Hos Chatarina hade vår duktiga lärarkandidat ren-utställning efter en probelmlösning i matematik. I bildrummet fanns massor av fina bilder av barnen och några föräldrar hade tryckt upp barnens kolsjälvporträtt i A3-format som dom sålde, jättehäftigt. Vi fick in massor av pengar till klasskassan. Lotterier var en succé!! En jättekul dag!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo