13 juli - Hansapark

Upp ganska tidigt eftersom nöjesfälten öpnnar och stänger tidigt här i Tyskland. Vi åt frukost, barnen tyckte det mesta var sådär så det blev salta pinnar i bilen på väg till Hansapark. På Hansapark åkte vi en massa grejer. Tyra provade loopen och det blev hennes favorit. Ebba och Jesper åkte Novogorod som var superhäftig. Jag och Melker satt längst fram i Supersplash, som Flumeride men värre. När vi kom ner var jag otroligt blöt, dyngsur!!! Vi åt god mat på en restaurang, faktiskt itne så dyrt heller. KL 18 stängde parken och då åkte vi vidare till Bispingen. På vägen kom hagel och oväder. Vi tog middag på Mc Donalds vilket var en hit för de hade världens finaste lekrum med basketplan!!! och gladiatorbana med tidtagning. Melker gick in och tog en boll medan två andra killar var där inne. Han tog bollen gick fram mot basketkorgen, vände sig om och slängde bollen baklänges och i korgen. Gissa om de abdra killarna glodde!!
Vi åkte och checkade in på hotellet som var som en stor villa ute på landet. Luktade hästskit när man klev ur bilen :-) Rummet visade sig vara tre rum stort med tv i varje rum, stor hall, stort badrum.
Upp ganska tidigt eftersom nöjesfälten öpnnar och stänger tidigt här i Tyskland. Vi åt frukost, barnen tyckte det mesta var sådär så det blev salta pinnar i bilen på väg till Hansapark. På Hansapark åkte vi en massa grejer. Tyra provade loopen och det blev hennes favorit. Ebba och Jesper åkte Novogorod som var superhäftig. Jag och Melker satt längst fram i Supersplash, som Flumeride men värre. När vi kom ner var jag otroligt blöt, dyngsur!!! Vi åt god mat på en restaurang, faktiskt itne så dyrt heller. KL 18 stängde parken och då åkte vi vidare till Bispingen.

Ebba och Jesper i Novgorod


På vägen kom hagel och oväder. Vi tog middag på Mc Donalds vilket var en hit för de hade världens finaste lekrum med basketplan!!! och gladiatorbana med tidtagning. Melker gick in och tog en boll medan två andra killar var där inne. Han tog bollen gick fram mot basketkorgen, vände sig om och slängde bollen baklänges och i korgen. Gissa om de abdra killarna glodde!!

Vi åkte och checkade in på hotellet som var som en stor villa ute på landet. Luktade hästskit när man klev ur bilen :-) Rummet visade sig vara tre rum stort med tv i varje rum, stor hall, stort badrum.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo