15 juli - Europapark

Vi väckte barnen som var allmänt tjuriga, i alla fall de små – suck, idag när vi skulle på Europark – ibland förstår man inte riktigt vad som är fel!!!

Vårt hotell ligger bara några 100 meter från Europapark så vi gick det. Väl inne på parken så var det bara glada miner i alla fall. Vi började med Schweiz och Rodelbanan. Den såg skitläskig ut i mina mått mätt men den visade sig avra riktigt kul, Bygeln hamnade hårt på Melker och Tyra dock. Sen gav vi oss på olika vattenbanor. Först en Kålleradoliknande som var jättekul. Sen en flumerideliknande fast det fanns 8 platser och man åkte på räls. Den var också kul. Sen blev vi kaxiga och tog värstingvarianten där man satt 16 personer i varje ”båt”. Då blev det inte kul längre tyckte jag och Melker!! De andra gillade den.Ebba och Jesper var modiga och åkte en bana, Euromir, som går runt ett hus, vagnarna snurrar dessutom runt medan den åker… BLÄ!!! Men dom gillade den. Parken är enormt fin, städad, STOR och det finns oändligt mycket att göra, massor av restauranger mm.


Euromir

 

Vi åt på restauranten som heter Food Loop där maten kommer åkandes på bergochdalbanor, till och med i loopar. Trots detta var det inte dyrt. Däremot är all dricka och tilltugg ganska dyrt i parken. Vi var kvar till stängning och sen gick vi till samma ställe som igår och åt mat. Melker och Tyra skrev vykort till sina kompisar.


Foodloop, maten kom i kastruller med lock

När vi kom hem gick alla tjejer till poolen och killarna åkte till närmsta fotbollsplan för att testa Melkers nya fotboll som han köpte i parken för eurosarna han fått av mormor. Tyra har lärt sig att dyka från kanten och även att göra kullerbyttor från kanten ner i vattnet.På grannhuset fanns ett stort storkbo, häftigt!Vid 23.30 slockande alla utom jag!

Blir kräkig bara av att läsa om alla snurrande och galna åkmojjänger....GALENPANNOR!!!!! :-)/hon som var tvungen att springa iland från bryggorna i nynäs eftersom de gungade så förskräckligt så jag var rädd att kasta upp och ner i de dyra båtarna.....Ps. >fortsätt skriv om resan, ROLIGT! :-) Ds.

2011-07-19 - 20:40:51
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo