Helgen

Japp, helgen är redan slut och jag och Jesper sitter i var sitt rum och jobbar. Jag skriver om alla elever inför kommande utvecklingssamtal, det går trögt och jag har somnat många gånger. Jag somnade så djupt när jag nattade barnen så det var svårt att vakna ordentligt igen.

Vi har haft grillpremiär idag, kycklingfilé i ugnen kändes fantastiskt tråkigt så vi provade grillen och det blir ju så mycket godare, speciellt premiärgrillningen!! Melker och Tyra åt, faktiskt, som om dom inte fått mat på flera dar. Ebba däremot tyckte det smakade konstigt. Eller som hon själv sa så är jag inte hungrig eftersom jag åt chips innan maten...

Idag har vi varit runt på diverse affärer och letat bättre krukor till våra fönster. Det är så fult i våra fönster, tråkigt och rörigt. Men inga krukor blev det. Tyra som var med shoppade däremot, tre vackra små hjärtfomade mattor med Disneyprinsessor på för 12 kr. Very ugly men men, dom kommer passa jättebra i hennes lilaturkosa rum som hon vill ha i nya lägenheten. Till det valde hon en gul-rödflammig begonia. Tyra är svag för tantblommor, väljer alltid pelargon eller begonia. Melker är så stor så han gick hem till kompis och tog med nyckel. När vi kom hem hade han gått hem och varit hemma själv en stund. Tänk snart kommer vi att kunna åka och handla utan att han får vansinnesutbrott för att han måste följa med, då kan man välja att stanna hemma - magiskt!

I fredags var jag, Melker och Tyra på genrepet i Globen. Alltid kul att se festivalen live. Fullsatt och full fart i tre timmar. Lördagen ägnades åt rensning och städning och mello på kvällen.

Idag har Tyra sett reprisen av mello, programmet om mello samt sett bidragen på nätet, och lyssnat på dem i mp3spelaren. Sen avrundade hon dagen med några avsnitt av Trazan och Banarne som hon också diggar!

Ebba har varit den duktiga här hemma idag och har jobbat i Aspuddsparken. Nya hästen har kommit och på tisdag ska Tyra börja sin ridning där och antagligen på den nya hästen, spänningen är total! Näää åter till jobbet!!

Tant? Jag? Hjälp!

Me like Pelargoner. Ju.

2011-03-17 - 13:19:12








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo