Bio

Jag och tjejerna var på bio på kvällen, Pitch perfect 2. Vi såg ettan tillsammans häromkvällen och den är ju pinsamt fånig och man vill ta upp skämskudden ganska många gånger. Tvåan visade sig vara bättre, mer en komedi och vi skrattade högt många gånger. Fat Amy...
 
Killarna var och kollade på DIF som spelade på Stadion idag, nostalgi och ont i baken. Vinst dessutom!
 
 
Efter bion promenerade vi omkring i väntan på att bli hämtade. Ett häftigt sken över Stockholm idag. Ser ut som om jag använt något filter men det har jag inte. När den coola regnbågen dök upp hade mitt batteri dött, såklart. Min telefon håller på att ge upp.
 
 
 
 
 

LCHF - nya tag!

        
 
Nu är det verkligen dags igen!!! 17 juli förra året började jag och Ebba äta LCHF. Det gick över förväntan lätt och kilona försvann snabbt. Som mest var det minus 24,1. Sen någon gång i februari dök semmelwrapen upp och sen gav jag lite upp. Nu har jag gått upp en hel del men fortfarande minus 16,5 kg. Har 19,5 kg tills jag når dit jag vill. Har inte kommit in i fettgrejen än, är svåraste biten - att lyckas få med tillräckligt med fett men det är en vanesak. Tänk om jag sen kunde lyckas blogga lite om det... Vore ju kul att ha kvar!

17 juni


T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.