Gratisnöjen!

Igår gick jag och småbarnen på Skansen. Gratis med coopkortet och ett strålande väder, perfekt! Melker var argare än argast över att jag tvingade iväg honom till skittråkiga Skansen. Halvvägs till t-banan så var han på strålande humör... Same proceed as every time... Bäst är som vanligt lekparken med klätternätet. Föräldrar som står och irriterat hoppar och undrar om det inte är för att titta på djur som man går på Skansen. Kom nu, kom nu, kom nu. Den här gången var jag snäll och tålmodig  mamma som satt på bänken i gassande sol och bara tog det lugnt. Nice! Sen kom vi till torget dit dom har flyttat ponnyridningen och höjt priset. Från 25 (tror jag) till 40 kr för en runda. My God! Ca en timmes kö och ajg lyckades övertala Tyra att vi skulle strunta i det, puh! Sen blev det några djur, säl och älg typ. Vi avslutade med Akvariet. Lemurerna och aporna är alltid bäst. Sen skuttade vi hemåt.

På kvällen var det KÖRSLAGET! Så efterlängtat av barnen. Trots det så var det som vanligt jag som satt kvar och tittade. En efter en försvann till datorn eller nåt annat, kom tillbaka och försvann.

Det råder akut datorbrist här hemma. Jespers är kaputt och min gamla är hopplös. Nu samsas vi om två bärbara och det är inte lätt.

Idag var jag, Tyra och Ebba på bio. Filmen Klara som baseras på Pia Hagmars hästböcker om Klara. Vi fick biljetter via Barnens bokklubb. Filmen var bra!

När vi kom hem skottade jag bort det sista av snön på uteplatsen, yes! Sen fylldes den snabbt med ett alldeles nytt lager. Blä! Nu ska jag ut sista rundan med Parran. Sen se film med Jesper.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo