Min meritlista har blivit längre

Japp för tandläkaren sa till mig idag att jag nog får tandsten snabbare än någon annan hon sett. Och då är hon en gammal erfaren tandläkare. Bra merit - not!

Sen var jag på bibblan och där blev den luttrade bibliotekarien smått chockerad över mitt bokkvitto. Hade aldrig sett så långt kvitto förut. När jag sa att jag ev skulle låna en bok till så sa hon att "då kanske vi inte behöver skriva ut ett nytt kvitto, det går ju åt så mycket papper".

Det går inte att gå på bibblan utan att tänka -aahh den boken skulle han gilla, den skulle hon gilla, (jobbigt med 54 elever då...) tar några böcker till Melker och Tyra också, och Ebba om jag hittar. Till mig då? Nä aldrig, läser ju barnlitteraturen istället! Nu har jag tex läst Dunderlunds bästa bokstav. Ny barnbok som dessutom handlar om bokstäver och JA jag gillade den. Är inte säker på att mina barn skulle gilla den men det är ju en annan sak.



hahaha, älskar biblotikariens kommentar! slut på pappret.. hahaha!

:-D

den där boken har jag missat, den måste jag nog kolla upp tror jag. gillar abc-böcker! hihi!

2010-03-03 - 17:50:25

Angående tapeter, förstår precis hur ni menar! Själv hade jag i princip inrett hela vår lägenhet ett år innan den var färdigbyggd... haha!

Googlade hennes namn, fina tapeter!

2010-03-03 - 17:55:39








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo