På väg hem

Idag hade de målat ute på dagis. Kvar i en av pölarna låg ett par frusna färgklumpar och gissa vem som plockade upp en sådan och smetade in händerna med... Sen fick barnet fnatt och sprang hela vägen hem med många stopp för fotografering. Melker och jag gick lugnt bakom och undrade vad som flugit i henne. Vad innehåller egentligen färgen??







Ja ni får se en bråkdel av fotona!

Nu blev jag ju extremt trött så jag orkar inte skriva allt det där jag tänkt skriva... Gonatt! Blir nog soffan eftersom min säng är ockuperad av sovande sambo, ovanpå överkastet. Och jag anar att Ebba snart ropar att hon inte kan sova så då kan jag ju lika gärna utgå från soffan.

En märklig sak har inträffat. Jag åker ofta samma buss från Slussen till jobbet som en annan tjej som pratar med väldigt hög röst. Häromdagen hamnade vi dessutom på samma tunnelbana och hennes kompis som hade hund med sig började prata med mig eftersom hennes hund sniffade hysteriskt på mig. Sen säger tjejen som pratar med hög röst att ja, det finns ju en tant med en labrador där jag bor, den hunden går ut med sin matte och inte tvärtom. Jag fattar precis vem hon pratar om. Det visar sig att hon ju bor här i grannporten. Jag har sett henne massor av gånger på Tjärhovsplan men aldrig här! Skumt!

Well well cykelställ. Imorrn hoppas jag att jag får med mej småkidsen till Skansen. Men Melker NEJ-sägaren vill inte. TRÅKMÅNS men å andra sidan vill han sldrig göra någonting förrän han väl är på plats! Vi får väl se!!

haha, men händerna matchade ju kläderna åtminstone! ;-)



skumt med grannen, världen är allt bra liten!



tack så mycket!

2010-03-27 - 11:41:37








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo