Tio nyanser av smuts, grus och damm

Funderat på att starta en antiblogg som visar all junk hemma istället för alla vackra bloggar som jag läser. Jag vet ju att dom stylar sina bilder och visar det fina men ändå. Var är alla leksakshögar, tvättberg, grustag, pinnbitar, resterna av hundens upptuggade kartonger, småbitarna från barnens pyssel, översvämmade soptunnor, överbelamrade hallar osv. Just dom överbelamrade hallarna skrivs det om en hel del på inredningsbloggarna och så visas det en bild på tre jackor som hänger på en krokrad. och på hyllan ovanför kan det ligga nåt så hemskt som ett par kepsar och en cykelhjälm. Ingenstans hänger det leriga regnkläder, sandiga overaller, grisiga vantar, kängor från stallet, ridväskor, ryggsäckar mm.

Ställer ofta frågan - Vad gjorde vi med tiden innan vi hade barn???? Letade vi efter saker att göra då eller vad???

Då kan man alltid skaffa sig en hund så att man kan få gå på promenad kl 23. Of we go!! Bye bye!!!

Jag kräks på inredningsbloggar ibland....det är för perfekt för att ens inspirera. Jag tycker det är så kul att de till och med får barnen att ställa upp som acessoarer i finskjorta, stickade tröjor modell lantlig, bakandes de finaste och mest perfekta cup cakes i världen!!!!

Inte en chans att Anton skulle byta sina mjukisbyxor mot manchester och urtvättade långärming mot finskjorta...för min skull och för ett fint foto skull.....



2010-03-26 - 19:42:32








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo