21 juni tisdag

Idag var det sovmorgon och sen lite lunch och sen tandläkaren för allihop. Jag fick bli sist ut för jag skulle dra ut min trasiga tand där bara roten var kvar. Jag frågade hur hon skulle göra egentligen eftersom det inte fanns nåt att greppa tag i. Jo, jag förösker dela den i två delar och sen bända upp den ena och sen dra. Går den i bitar får jag skicka dig vidare men jag tror inte att det ska behövas. Ah, varför frågade jag för!! Det var inte så nice men det gick mycket snabbare än vad tandläkaren hade trott och jag var väldigt tålig tyckte hon... Nu fyra timmar senare släppte bedövningen och det känns lite men ändå väldigt lite.

När jag var ute med Paris träffade jag Caruso från grannporten och nu har dom lilla Saga hemma som vi hade i påskas (våra hundar är från samma uppfödare). Jag undrar om hon inte kom ihåg mej en aning för hon stod och tryckte sig så mysigt mot mig. Hon är otroligt söt. Vi hade besök av en annan otroligt söt hund, en dalmatinervalp som är galen i Paris. Hon har lärt sig var Paris bor och rymde från sin matte in på vår uteplats. Otroligt söt!

Ebba är på kaninhoppning i Täby, har åkt själv kommunalt med kompisar. Tänk vad skönt att hon är så stor att hon fixar det!

Nu kom Melkers kompis så nu är det wii-party i vardagsrummet.

I övrigt har det åskat, blixtrat och tokregnat idag. Lånat en massa barnböcker på bibblan hann vi också med!

20 juni måndag

Vi hade stora planer för dagen, bad eller ny lekpark. Men första urladdningen kom redan idag. inte vädermässigt men humörmässigt och jsg och Melker var minst sagt lite irriterade på varandra. Sen kom vi av oss lite efter det. Tyra började leka konfliktfritt med Hulda och fortsatte med det till 20-tiden. Jesper, Ebba och Melker stack på fotbollsmatch och tro det eller ej men DIF vann! Hurra!! Jag och carola fikade medan Tyra och Hulda fortsatte leka.

19 juni söndag

I söndags hände det inte så mycket. Melker var på kalas hos Oscar. Under tiden tittade vi på lite tapeter och bilar. Sen hände det inte så mycket mer.

lördag 18 juni

Har lovat mig själv att skriva om varje dag på sommarlovet och lördagen får räkna som dag 1.

Melker och Jesper åkte iväg tidigt på morgonen till Melkers fotbollscup. Deras lag vann allt och Melker gjorde mål. Totalt gjorde de 33 mål under dagen och släppte bara in 3. Ny medalj till samlingen!

Jag och Tyra spenderade dagen i Liljeholmen och shoppade som hon hade fått i födelsedagspresent. Det gick väldigt bra med shoppingen - inga problem alls att spendera pengar i Tyras sällskap. Både hon och jag fick nya kläder.

Ebba med kompis var på SM i agility och lydnad i Solna. Efteråt kom de hit med kompisens hund som var lite vildare än vår segpropp. Två fotbollar gick åt :-)

På kvällen blåste man upp denna farkost i parken utanför vår fönster, oväntat besök!! I bakgrunden på övresta bilden skymtar man bygget av vår nya lägenhet!


T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.