Sälja lägenhet

Vi är på gång att sälja vår lägenhet och kontaktade då mäklare 1, mäklare 2 och mäklare 3. Redan via telefon bildade jag mig en uppfattning att en av dessa tre mäklare var väldigt på och ville verkligen sälja lägenheten medan de två andra var mer tillbakadragna eller vad jag ska kalla det. Mäklare 1 kom på besök och Jesper och jag kände att -Va fan, vi bokar honom på stört.

Dagen efter så skulle mäklare 2 och mäklare 3 ha kommit hit men jag ringde och avboka. Mäklare 2 undrade lite tjurigt vem vi hade bokat. Mäklare 3 svarade inte så jag lämnade meddelande och smsade. Senare på dagen får jag svaret att "det var synd att vi avbokat för hon hade ju en köpare på vår lägenhet, så om försäjningen inte gick bra så kunde vi ju kontakta henne igen".  Nu några dagar senare kommer ett sms igen att hon " inte vill vara tjatig men kunden hon hade hade blivit så besviken över att vi ställde in mötet, mäklare 3 ville nu dra av 20000 på sitt arvode om vi valde henne istället". Jag skrev tillbaka och frågade naturligtvis till vilket pris hon kunde sälja vår lägenhet. DÅ blev svaret snabbt "har ni skrivit på för en annan mäklare så går det inte". Det hade jag ju redan talat om för länge sedan men uppenbarligen trodde hon inte på det. Jag skulle inte ha svarat men skrev ändå att hennes kund gärna fick köpa vår lägenhet ändå. Förstod inte varför kunden bara skulle kunna köpa lägenheten via henne... Jag tycker att det verkar så konstigt att hon dagen efter att vi pratat första gången skulle ha råkat hitta en köpare på vår lägenhet, hon hävdar att det var så och att det var därför hon inte nämnde det när vi kontaktade henne första gången...

Jaja, den mäklare vi valt har också två ev köpare redan i förväg. Denna soppa ger ju ändå lite hopp i den annars så dystra marknaden som råder just nu här i parken...

Vi funderar och funderar över detta, vi väntar och väntar på en bil och vi velar och velar om vad vi ska göra i sommar! Enorma ilandsproblem alltihop! Ska sätta mig och se någon sorglig dokumentär så att jag fattar hur bra vi har det hahaha.

Tyra har börjat på Farsta ridskola idag. Verkar vara en trevlig ridskola. Trevliga mammor i gruppen också. Imorgon är det fotbollscup, fyra av Stockholms bästa pojkar -04-lag har en miniturnering, tufft motstånd så vi får se hur det går!!!! Hoppas humöret håller!!!! Ebba ska hjälpa Camilla med hundarna på en utställning och jag får hjälpa mig själv hemma med Parisen och Tyra!Greta, Paris mamma

Ännu mer tvätt?

Någon liten person har börjat slänga tvätt i vår tvättkorg.
Tror han heter Ken?

??

Tyst utan Tyra

Det är ingen som far runt hemma, det är så lugnt.
Var tvungen att titta på bilder för att kunna se  vad det beror på...Sötnosen! Nu har hon tappat tanden fick jag se via ett mms!
Hon saknar oss inte har hon sagt!
Vi får se när hon kommer hem igen, vi är antagligen en mycket sämre publik än mormor och morfar!!

Övermänskligt

Kolla in denna blogg och vad denna människa gör för "pyssel"!!! Ska aldrig mer kalla mig själv pysslig!

Kolla speciellt in hur hennes julgodisbord såg ut...

My God!!!

Blandat

Idag lyckades vi gå upp vid 10 tack vare min mamma som ringde och sa att dom var på väg för att hämta Tyra. Hon åkte dock pendeltåg så jag hade inte behövt stressa upp som jag gjorde men det var ju bra å andra sidan. Ebba slog också rekord och var uppe innan 12 i alla fall. Vi har inte gjort många knop här hemma, jag har ringt en massa mäklare och nu börjar allvaret. Nästa vecka kommer tre olika mäklarfirmor hit och tittar och pratar. Ser inte frame mot denna försäljning alls, det är inte någon bra tid alls i parken för att sälja - urk!!! Via telefon får man en uppfattning och jag undrar om jag tycker samma när dom varit här??? Den som lever får se!

Igår ville jag gråta över vår stackars hund. Hon var så rädd att vi inte fick ut henne genom dörren, släpade henne i kopplet för att få ut henne på gräsplätten utanför dörren. Hon nästan kräktes av kopplet men kissade till slut. Darrade i hela kroppen, kröp med svansen mellan benen längs husväggen. Pratade med hennes ägare, Camilla, och vi bestämde att hon skulle flytta dit ett tag för att byta miljö. Kände en enorm sorg över att hon är så förstörd av en sekunds händelse. Idag lossnade  det dock lite. När Ebba gick ut på uteplatsen märkte vi att hon gick ut där frivilligt! Ebba kopplade henne och fick henne att gå ut från uteplatsen och vidare en liten bit, väldigt liten. In igen. Fram med Frolic-påsen och nytt försök och nu gick hon lite längre. Mycket SÖÖÖÖK och kasta Frolic framför henne. Ebba gjorde om detta ett par gånger. På kvällen tog vi sällskap med vår granne och Frolicpåsen och gick ut en lite längre sträcka och det gick bättre än väntat. Sen sent på kvällen, i storm och ösregn (ett av hennes favvoväder) så kunde jag få med mig henne ännu längre och med bara en ynka gammal Frolic som låg kvar i jackan. Det här känns helt magiskt, igår tänkte jag hemska tankar om att hon skulle få avlivas för att hon var för rädd och att hon inte skulle kunna bo kvar här osv osv osv. Ja mycket hinner man tänka!

Tyra är hos mormor och har det toppen tillsammans med kusin Vilma. Här hemma infinner sig ett märkligt lugn när vår virvelvind inte är hemma. Det blir så lugnt att det blir konstigt. Till slut blev jag rastlös och gav jag mig ut i spöregn och storm för att inhandla nyttigheter till nattens hockeymatch JVM, Sverige-Finland. Tog en omväg hem och kom hem dyngsur, vattnet rann på armarna under jackan, myspys! Sen blev det saffran-chilite med mörk choklad till.

I helgen (ons-sön) ska Ebba jobba med kaninhoppningen på Husdjursmässan och Melker har fyra!!! fotbollscuper. Jag insåg plötsligt att jag kanske kan ta mig till Fotografiska museet helt solo och titta på de häftiga bilderna av Nick Brandt. Tycker dom är helt magiska!
Å andra sidan så borde jag utnyttja tiden maximalt och rensa!!!! Det är en väldans massa saker som ska bort inför fotografering och visning av lägenhet men lite tid att göra något kul kan jag väl få???

Kom igen nu Sverige!!!! Sista perioden och de ligger under med 0-1...


En dag utan socker...

Efter jullovets hysteriska sockerintag, chipsintag, ostbågeintag så var det nyår och nya tag idag. Har överlevt dagen bra ändå med ett riktigt sockersjunk  mitt på bara. Har gnuggat bort skiten som blev av vår köksmatta så jag har galet ont i armen nu. Känns som om det kommer bli som förut när jag till slut fick ta en kortisonspruta i axeln. Hoppas dock det går över så jag blir klar imorgon!

Melker envisades med att han skulle se JVM-matchen igår natt och höll sig vaken till 4. Sen såg han hela matchen och var vaken framåt 8 när han somnade oroligt i soffan. Som tur var så var matchen värd att se, Sverige vände från 0-3 till 4-3.

Vi firade nyår hemma. Paris blev skrämd av en bil vars avgasrör small dagen innan nyårsafton. Hon är fortfarande helt livrädd och man får släpa ut henne genom porten. Hon springer med svansen mellan benen i någon slags krypstil. Under 12-slaget bestämde hon sig för att badrummet var bästa platsen. Det är så synd om henne!

Roligast var när vi larvade oss med Tyras walkie talkiesar igår. Plöstligt hör vi några andra som ropar på Melker och Tyra. Lite scary men sen visade det sig att skolkompisen Elias som bor några hus bort också hade fått walkie talkies i julklapp så vi kunde önska Gott Nytt år via dom hahahaha!

Nä nu vill inte armen att jag ska skriva mer!

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.