ParisHelgen

Lördag

Självklart skulle man bada, det är ju ändå mitten på maj!!Söndag

Lilla Lelek på Hammarby gård.

Den långa helgen började lika olugnt som den sen fortsatte att vara ända fram till idag. Det var 7 barn här på lunch, det bråkades, strulades, lektes, skrattades om vart annat. På fredagen åkte Ebba till Grönan med kompisar. Jag och småbarnen åkte in till Östermalm och mötte Jesper. Vi var en stund i Tessinparken. I övrigt har vi oljat trall, gödslat häck, grillat oxfilé som var fantastiskt gott efter all fläskfilé som grillats, sett en uggla, sett igelkottar som producerade fler igelkottar, spelat fotboll, lekt uppfostringsanstalt. Men som vanligt när jag sitter här så blir jag för trött för att skriva. Imorgon ska jag jobba och det känns som semester i jämförelse med våra helger. Gonatt!

Hej bloggen!

Hej Bloggen!
SYnd att jag aldrig hinner skriva nu för tiden. Det är fullt upp hela tiden här hemma så jag orkar inte ens tömma kameran och visa bilderna på den snygga fotbollsduken som pryder köksbordet. orkar inte beskriva den hysteriska situation som råder på jobbet, barnen som är vildare än vildast, utveckingssamtalen som inte hinns med, rymdtemat som klämts in men blir så kul, alla fantastiska arbetskamrater som är bäst, de nya elevernas fantastiska namn. Barnen här hemma njuter av våren, spelar bandy på gården med nyfunna grannkompisar, plockar blommor och annat, hund som löper. Jesper och jag som knappt hinner prata, somnar i soffan och vaknar mitt i natten med huvudena på varsitt armstöd, och har missat slutet på programmet, teven på, lamporna på osv. Tvätthögar som aldrig krymper, mat som alltid behöver handlas, matsäckar som alltid ska packas, saker som ska säljas på blocket, datorer som inte fungerar.

Allt är som vanligt och NU har jag turen att få ge kaninerna mat dessutom. Hurra!! Och vet ni vad! Imorgon är det inga riktiga matsäckar som ska packas - bara frukt macka och dricka x2! Jiiihuuuu!! Om man bortser från att jag borde ha packat en matsäck till Ebba som ska vara i Aspuddsparken till 20 imorrn. Well well det ordnar sig!!

Klockan är 00.51. Borde ha sovit för länge sedan, som vanligt!

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.