Höjdpunkt och bottennapp

Eftersom jag aldrig bloggar längre så får jag väl orka skriva veckans höjdpunkt och bottennapp i alla fall!

En höjdpunkt var helt klart att vi gick på O'Learys i lördags hela familjen. Först bowlade vi, var ganska värdelösa, framförallt jag och Jesper, sen mat. Bottennappet blev att när vi för en gångs skull går på en sportbar/restaurang där det är storbildsskärmar överallt så visas självklart matchen där den 23-åriga spelaren föll ihop och låg livlös i 10 minuter. Lite märklig stämning... Fyyy vad otäckt. Han överlevde men kämpar för sitt liv.

En annan höjdpunkt var förra veckans 98-träff. Vi är ett stort gäng mammor från hela Sverige med barn födda 98. Vi har mailats sen barnen låg i magen, en del från start och en del har hoppat på under tiden. Nu sågs vi till slut live hemma hos Anna i Gröndal. Det var andra träffen jag var på och det var såklart otroligt kul. Vi känner varandra väldigt väl trots att vi knappt pratat ett ord. Nu har vi redan bokat ny träff 25 augusti.

En annan höjdpunkt är alltid jobbet och kollegor! Vi har tom yogat tillsammans denna vecka på vårt arbetslagsmöte. Roligt och en aning knäppt!

Tyra virvelvind är höjdpunkt och bottennapp i en salig blandning. Extremt rolig och extremt dålig på att lyssna.

Melker nöjd och glad sedan utomhussäsongen börjat på fotbollen.

Ebba blev eld och lågor när hon fick ja till att ta med kaninerna till Eskilstuna nästa helg.

Dagen har varit en höjdpunkt med besök i Vippanparken med Melker, Tyra och Parisen plus Hulda med mamma och lillasyster. Sen lunch. Sen åkte jag och Jesper ner till hammarby  Sjöstad och promenerade bara vi två. Sen grillade vi för första gången i år. Gott! Sen promenad igen med Paris och nu teeee!

allt möjligt

Hmmm nu har det verkligen varit stilla här på bloggen! Allt har kretsat kring lägenhetsförsäljningen och den har inte ens blivit av, kanske kanske ett bud på gång men grymt segt. För en vecka sedan var allting klart och vi var på väg att skriva kontrakt. En halvtimme innan ringer mäklaren och meddelar att det skitit sig. Vilken jäkla soppa!

Sen har vi varit utan bil tills idag, eller njae, vi har haft turen att Jespers föräldrar fick sin bil tidigare än beräknat och saknade parkeringsplats så den har stått hos oss, tack och lov. Det var otroligt bökigt att handla "för hand". Idag fick vi i alla fall vår nya fina STORA  FORD s-max! Hurra!!! Nu får vi dessutom med oss hunden om vi behöver.

Barnen har varit sjuka i stort sett halva februari. Trist, bla halsfluss och öronvärk. Nu är det bättre. Melker gjorde illa lillfingret på första ute-träningen idag och har jätteont. Inget dom gör något åt antagligen men ev måste vi kolla det imorgon, smärtan kom nu på kvällen.

Tyra avslutade ponnylekis idag på Farsta ridskola. Hon fick vita hästen som är ett ridmärke. Hon har ett sant hästintresse eftersom hon börjat om igen på ponnylekis (=teori till största delen) efter att ha ridit förra terminen på ett annat stall. Några av tjejerna i gruppen är uttråkade så fort det inte är ridning men Tyra älskar allt dom gör, kul! Om två veckor övergår det till en ridgrupp, hurra!

Läste precis på facebook att en kollega på jobbet i natt flygs till Lund för lungtransplantation. Fy vad läskigt, skulle inte vilja vara i hans sits. Hoppas verkligen att allt går bra.

Jag har varit extremt duktig under sportlovet och inte ätit en enda onyttig sak trots att vi bakat både det ena och det andra. Enklast att motstå var nog Melkers chips som han valde idag - Kebabchips. Blä! tyckte dom som smakade också :-) Jag syndade visst på bion med popcorn och cola men ändå!!! Filmen vi såg var Seanfrika, hahaha. Rolig om man går dit men förväntningarna att den ska vara som allt annat han gör och inte att den ska vara bra. Barnen tyckte den var jättebra. Melker hade bjudit sin kompis Ludvig som födelsedagspresent.

Nu ska jag glo på nåt program som jag missat under veckan. Jesper är ute och testar bilen mitt i natten, inte helt oväntat :-)

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.