Höjdpunkt och bottennapp

Eftersom jag aldrig bloggar längre så får jag väl orka skriva veckans höjdpunkt och bottennapp i alla fall!

En höjdpunkt var helt klart att vi gick på O'Learys i lördags hela familjen. Först bowlade vi, var ganska värdelösa, framförallt jag och Jesper, sen mat. Bottennappet blev att när vi för en gångs skull går på en sportbar/restaurang där det är storbildsskärmar överallt så visas självklart matchen där den 23-åriga spelaren föll ihop och låg livlös i 10 minuter. Lite märklig stämning... Fyyy vad otäckt. Han överlevde men kämpar för sitt liv.

En annan höjdpunkt var förra veckans 98-träff. Vi är ett stort gäng mammor från hela Sverige med barn födda 98. Vi har mailats sen barnen låg i magen, en del från start och en del har hoppat på under tiden. Nu sågs vi till slut live hemma hos Anna i Gröndal. Det var andra träffen jag var på och det var såklart otroligt kul. Vi känner varandra väldigt väl trots att vi knappt pratat ett ord. Nu har vi redan bokat ny träff 25 augusti.

En annan höjdpunkt är alltid jobbet och kollegor! Vi har tom yogat tillsammans denna vecka på vårt arbetslagsmöte. Roligt och en aning knäppt!

Tyra virvelvind är höjdpunkt och bottennapp i en salig blandning. Extremt rolig och extremt dålig på att lyssna.

Melker nöjd och glad sedan utomhussäsongen börjat på fotbollen.

Ebba blev eld och lågor när hon fick ja till att ta med kaninerna till Eskilstuna nästa helg.

Dagen har varit en höjdpunkt med besök i Vippanparken med Melker, Tyra och Parisen plus Hulda med mamma och lillasyster. Sen lunch. Sen åkte jag och Jesper ner till hammarby  Sjöstad och promenerade bara vi två. Sen grillade vi för första gången i år. Gott! Sen promenad igen med Paris och nu teeee!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo