Disk...

Idag när jag kom hem skulle jag laga mat. För att laga maten behövde jag diska några saker. Sen kokade jag pasta och under tiden fortsatte jag diska. Då blev alla barnen vrålhungriga. Tyra kom ut i köket och vräkte i sig kasslern som jag skurit upp till den sås som skulle lagas. Ebba och Melker ropade på mackor och jag hävdade att maten snart var klar. Det slutatde med att Ebba åt kall kassler med pulvermos. Melker och Tyra åt först en jäkla massa kassler och sen en jäkla massa pasta. Såsen blev aldrig gjord. Sen skulle jag ju diska allt vi använt och innan jag var klar med den diskomgången ropar alla barnen på mackor. Jag säger jajaja. Tyra kommer ut i köket och hittar givetvis rullmacka (tunnbröd) som är supertråkiga att göra i ordning men det var bara att lyda order. När mackorna är uppätna är det minna macka (mera macka). Sen ska jag bara diska klart. Då vill Ebba påskpyssla. När hon säger att hon ska trycka tuppar genom att måla vattenfärg på händerna så är min gräns nådd. NEJ!!! inga vattenfärger så länge Tyra är vaken, aldrig i hela livet som Melker skulle ha sagt!

Sen påskpysslar vi och Melker ritar sin första "gubbe" som är en Pippi. Armar, ben, mage, öga, näsa , mun och flätor. Har dom Pippitema på dagis?? Svar JA! Plötsligt vill Melker gå och sova och jag upptäcker att klockan är 20.30. Tyra åker i säng under stor protest som vanligt. Sen plockar jag upp alla pennor, korkar och fjädrar som ligger på golvet, diskar det sista och NU är disken slut, förutom  några glas som står i vardagsrummet. En evighetssyssla - jag lääääääääääääängtar tills vi får diskmaskin!!!

På jobbet hade vi besök av en tjej som heter Maria. Hon är hörselskadad och berättade lite om det och vi fick ställa frågor. Bra, lärorikt och intressant. I morgon kommer hörselpedagogen och vi ska bestämma vad som behöver åtgärdas i våra nya lokaler. Vi konstaterade att sommarlovet snart r här och att man inte hinner någonting de sista månaderna i skolan.

Hej för idag!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo