Läkarbesök

I måndags kom vi hem från Nynäshamn och barnen har varit sjuka sen dess, eller Melker. Tyra hade en släng av feber plus att hon kräktes av hostan igår men i övrigt pigg. Idag gick jag i alla fall till doktorn med Melker och Tyra och när vi kom dit var de hur pigga som helst, lekte och for runt och babblade. Snälla doktorn skrev ut supereffektiv hostmedicin, Coccilana eller hur det stavas, man somnar bort efter en stund och hostar INTE! Hur som helst verkar de bättre nu, tack och lov!

Igår var vi inne precis hela dagen men fixade och grejade en del, planterade en massa frön som vi hittade, mest gräs och popcorn. Mina stackars kaktusar fick ny jord, borde slänga dem men kan inte, den ena har jag planterat från frö för säkert 15-20 år sedan. Nu är det typ 15 cm... Mycket att ha??? Nej men ändå som Ebba hade sagt. Vi bakade kladdis och jag städade en hel del. Melker och Tyra spenderade nästan hela dagen i soffan.

Jag hittade makriljarder fina bloggar som jag har läst och tittat på - hur hinner folk??? Måste ta stor del av deras liv men kul, önskar att jag kunde/hann!

I morgon ska vi iväg och kolla på två dagis. Nu är det så att vi redan fått plats på det ena, Balthazar (stavas??) som är ett nyöppnat. Vi ska skola in innan semestern och sen lite efter så att jag förhoppningsvis kan börja jobba direkt när skolan börjar v 33. Det andra dagiset är det som ligger närmast och kanske vore mest praktiskt men de sysslar också med ordlappar och i ärlighetens namn så är jag inte sugen på det... Men jag ska kolla ändå!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo