Blandat

Har ju inte skrivit på flera dagar, var börja?? Ähh sammanfattar med att vi varit i Mariefred och åkt tåg, kollat på Tall Ships race flera gånger, åkt tunnelbana och buss, haft besök av kusinerna Moa och Max. Då åkte vi guidad tur runt Gamla Stan med häst och vagn, trevligt. En kul dag med fem busiga barn som sprang som vildar i Gamla stans gränder... Moa sov över och dagen efter tog jag och alla fyra barnen tunnelbana, pendel och buss ner till Nynäshamn där vi befinner oss nu. Dagen har gått åt till att äta glass i hamnen, shoppat på Åsas leksaksförmedling (min favvoaffär), hälsat på syster Anna som jobbade på konstutställningen där hon ställer ut sina fina tavlor, klart finast av de som ställdes ut! Sen bad på Nicksta, hem och käka middag tillagad av min pappa, ovanligt! Några bilder från dessa dagar kommer här, observera alla sjömän som står uppställda på rader på masterna som inte heter det, jag vet!



Tyra är biten av något giftigt (måste det vara) för hon är svullen på ena kinden (se bilden) och foten. Ebba läser och läser i nyinköpta böcker, omöjlig att få kontakt med. Nu ska jag dock göra ett försök - jag ska stoppa henne i säng!

image191


Melkers bästa kommentar idag var när vi såg traktorn med vattentank på släp. Jag förklarade att mannen som körde traktorn skulle åka runt och vattna blommorna. NEJ, det är mjölk i tanken så att man kan vattna kossorna. Någon har missuppfattat något...








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo