Dagis

I måndags var vi och hälsade på på dagis igen. Melker och Tyra hade jättekul! På tisdagen var det dags för lämning och det var INTE lika kul. Mycket gråt och skrik och lite för lång väntan innan personalen tog över. Jag och Ebba halvsprang iväg och ringde efter 20 minuter och då var det lugnt. Dagen gick bra, Melker tom sov.

Idag onsdag började Melker prata redan här hemma om att jag INTE fick lämna dagis. När vi kom in på gården var det vilda protester men ett snabbare avsked idag gjorde att det blev mycket mindre tid av gråt. Sen hade gullungarna levt loppan hela dagen, alla andra barn hade deppat någon gång under dagen men inte Melker och Tyra, superungar!!  Glada och nöjda med tillvaron var dom när Ebba och jag kom tillbaka och stod och tittade på dem i smyg en stund innan vi sa hej! Vi fick veta att båda sovit.

Ebba och jag spenderar dagarna i Skärholmens centrum och shoppar som aldrig förr, kläder och badlakan.

Imorgon blir det besiktning av lägenheten, blä! Torkade av golvet under Tyras stol i alla fall, annars hade han riskerat att fastna med strumporna... Två hack i väggen målades snabbt över också.

Nä fasen vad tiden går fort, måste sova!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo