Ingen loftsäng mer!!

Tyra har den senaste tiden sovit hela nätter i sin säng och jag har faktiskt vaknat i loftsängen några morgnar. MEN idag rev vi ner loftsängen och gav den till bättre behövande! En arbetskompis dotter ska precis flytta och ville ha en loftsäng och vi gav gärna bort vår. Lite vemodigt eftersom det är mysigt att sitta under den på kvällarna för det är ju där datorerna står och det har minsann varit lite cozy men men... Livet kanske går vidare ändå??

Måste visa vilken otroligt skillnad det blev i rummet när sängen försvann. Det är lätt kaotiskt hemma hos oss för packningen är i full igång.

image200


image201


Idag hade vi barnvakt för att just plocka ner loftsängen. Sen skulle vi åka till Bauhaus för att kolla på handdukstork. Vi hamnade på ASKO i Länna och där stod ett utebord som bara måste bli vårt! Stort, fint och snyggt och allt OCH 70% rabatt. Tjoho så var vi ägare till detta bord.

Sen in på Hemtex för att köpa handdukar. Och DÄR hängde en jäkla massa coola eller fina gardiner. Dyra var dom men det fiffiga var att man fick 40% rabatt på just gardiner om man gick med i HemtexClub. Jesper är nu stolt medlem där eftersom jag inte hade leg med mig hahaha! Så 2000 kr gardiner blev "bara" 1200 kr. Sen fick man 10% rabatt på hela köpet. För vi skulle ju självklart hitta nya lakan och överkast också men inga handdukar.

Nu sitter man här i mörkret eftersom all belysning försvann med sängen. Melker somnade tidigt och Tyra strax efter. Jesper åkte och handlade på Ica Maxi, hittade en fin cykel till Ebba, nedsatt 50%. Nu har han varit hemma och hämtat Ebba så att hon kan få kolla på cykeln.

Värsta fyndardagen idag!!


Måste visa hur fin Tyra var idag! Den fantastiska kjolen har hon haft på sig hela dagen i parken...

image202

Någonstans visste jag att Djurgårdare är fjollor, nu är det även bevisat. Haha, Hemtexkort!
Det såg ju nästan stort ut hemma hos Er nu utan sängen, är ni säkra på att ni inte ska ha madrasser på golvet och bo kvar?????
Jag blir HEMSKT avundsjuk (hemsk sjukdom) på all shopping ni roar er med, vill också!!!!!!!!!
Vi har nu datum klart för vår flytt, vi kollar lite sådär men är inte alls lika aktiva och fyndiga shoppare som ni :-(
Hur var det med barnens höga säng?? Om ni vill bli av med den vill vi gärna kolla och ev. köpe den.
Ses å hörs!
PS. Tyra lika söt som alltid :-) DS.
PS2. Vidar hälsar och tackar så mycket för Elvisboken, den var coooool! han gillar även den där spelmojängen som var med i påsen, nån hund som lät och rörde på sej DS2.

2007-08-25 - 22:53:16

Och datumet är 20/6-2008 eller ngt liknande?
Kul att han gillade "spelmojängen". Vi har en kasse till med liknande prylar. Vi kommer över med dom i morgon...

2007-08-25 - 23:36:33

Men åhh vad bra att ni vet när ni ska flytta, nu kan vi sluta oroa oss lite! När blir det då???? Vi ska inte ha sängen kvar trots Melkers protester när vi nämner detta. 18:e september vill vi bli av med den!
Kul att höra från dig, här är det fullt upp liksom!

2007-08-25 - 23:36:51

Flytten blir 15 okt, skitabra och alldeles jättemycket tidigare än vi hoppats!! Eller vi har iaf tillträde då, vi kan ju liksom börja bära över grejjor och så på skottkärra lr nåt då :-) Den 1 nov måste vi vara klara iaf.
Nu läste vi i IKEA katalogen hur hög sängen är och har ångrat oss...vi behöver nog en högre så han får ha kvar sin gamla åsså byter vi när jag är så modig att han kan ha en högre.....
Angående den där kassen med spelmojänger och grejjor, vi har väntat hela dagen, fixat fika och hela fadderullan, vart tog ni vägen ;-) ??????
Ha det så bra och somna inte i flyttkartongerna!!

2007-08-26 - 19:00:03








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo