Ditte å datten

Tänk om mina elever såg detta. Skriva å när det heter och - det är ju förbjudet! På jobbet har jag haft en himla bra dag även om jag fick tokanfall på en liten skrutt som inte ville någonting - vad göra? Pisk på fingrarna som förr i tiden? Nää tror inte det va??? Sen hade jag fyr av mina nio utvecklingssamtal, skönt att komma igång med dem. Tur att jag bara ska ha nio, avundas inte de lärare som sitter med 25...

Kom hem till en glad familj som skulle köpa glass i glassbilen trots att det antagligen ligger ett 30-tal pinnar i frysen från förra omgången, men jaja!

Jag hade samtal om Tyra på dagis igår. Så olikt samtalen på förra dagis. Vet inte vad jag ska säga riktigt men skrotfia är en riktig dockmamma, envis som attan, har av och påklädning som hobby, trotsåldern here we come - men allt det där visste jag ju redan :-) Om man absolut MÅSTE sova med en ballongpump, då är man envis!

image266

Sen bara måste jag visa alla mina fina paket, jag erkänner glatt att jag är tokbarnslig och har julafton varje morgon här hemma, öppnar mitt paket innan stöket med väckning börjar. Jag tror att alla vi paket-kalendertillverkare vill tacka IKEA för deras fina påsar 9st för 15 kr är ju helt magiskt när man har makriljarder av paket att slå in!

image265

Äsch nu fastnade jag i något döäckligt program på tv om någon seriemördare, måste se hur det går...
ching chong

Kommenterar själv... Mamma undrar varför det stod att pappa var inblandad i paketkalendern, hehe, jaja mamma han fick säkert betala en del av paketen :-))

2007-12-09 - 22:30:20








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo