Idag kom tomten - barnen skräckslagna!!

Hohoho! Idag såg vi en tomte smyga omkring utanför vårt fönster. Den gick rakt fram till vår port! Det knackade på dörren. Rädda barn sprang och gömde sig, Melker grät och skrek och höll i Ebba hårt inne i vardasgrummet. Tyra flög upp i min famn när vi öppnade dörren. En tomte kom flera dagar för tidigt, jag tror det handlar om en koll så att barnen sköter sig! När det sen gick upp för barnen att tomten faktiskt hade paket i säcken så var det lite mer okej men väldigt läskigt. I paketen låg varsin fin kudde, kaninkudde, vilket passade bra eftersom Melker och Tyra har varit på teater idag "Lillasyster Kanin". Tack snälla ???tomten??? eller vem ska vi tacka... Kuvertet utanpå Ebbas paket höll vi på att missa och slänga i soporna men i sista sekund fick vi syn på det!

Ja dagen har varit intensiv med elevgenomgång tillsammans med skolledare, skolsköterska och specialpedagog. Sen lektion med alldeles för många åt gången pga sjukdom osv så det blev minst sagt rörigt eftersom det var mycket fixa och göra klart. På vägen hem skulle jag köpa biljett till tunnelbanan via sms. Telefonen hade nej batteri. Inga kontanter. Bara vända och gå till Medborgarplatsen. Fick låna telefon på Pressbyrån för att ringa fritids och säga att Ebba skulle hem med kompis. Tack snälla pressbyrån på Telefonplan!

Hämta glada barn på dagis, Tyra hade sovit middag - yes!!! Vilken skillnad, hon ville gå själv hem! Jesper har varit på julklappsjakt och är nstan död efter det. Ganska enkelt till de små men stora damen somm läser denna blogg i bland, henne är dte värre med. Kan ju inte nämna någonting om vad som köpts ller inte köpts, men svårt är det. Nu tar batteriet slut, ett etcken till mig att jag ska börja slå in paket istället.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo