Eriksdalsbadet

Dagen har spenderats på Eriksdalsbadet. Barnen och Jesper har härjat vilt i bassängen. Krokodilen som nu mer heter Katla Kaj var med och användes flitigt. Trots en heldag på badet så kunde inte småbarnen tänka sig att somna förrän 21.30. Hur orkar dom?? Utan att sova middag alltså.

Fredag = tacos och mys = ostbågar. Inget på tv så det blev kanal 9 och kommisarie Morse, skitsegt. (Datorn upptagen av "rollande" Ebba, hur man nu spelar rollspel på en hästsajt??) Så här i efterhand kom jag på att jag skulle ha sytt så klart. Pippilakan till Melker eller Tyra plus fixa de gamla gardiner som ska bli skynke under Ebbas loftsäng efter flytten.

Jag lider stor brist på fantasi och inga bilder har jag tagit så det får blir det tråkigaste inlägget i bloggen på länge!

Förstår att ni är oroliga för vårat icke helt klara kojköp, eftersom det är hos er vi tänkte inkvartera oss om det blir fördröjt....nu när ni får större och allt. :-)
:-)
Jag måste ju ha världens tråkigaste blogg med så lite bilder. Jag tror jag får ta tag i det där nån gång och lägga in ett foto eller två.
Heter det förresten "tråkigaste" eller "mest tråkiga?"
Ha det!

2007-07-21 - 19:30:53








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo