Nu blir det semester - äntligen!!

Inskolningen på dagis är slut och tro det eller ej så fungerar det nu att lämna barnen en hel dag! Ibland har det varit stora protester när jag gått på morgonen och ibland inga protester. Sovandet har varit någon slags varannan dag-system mellan Melker och Tyra men jag är förvånad att personalen lyckats få någon av dem att somna överhuvudtaget! Tycker förövrigt att denna vecka kändes bättre på dagis, det tog lite fart! Idag träffade vi också våra blivande grannar vars son går på Tyras avdelnning. Tyra-myra klättrade nästan över grinden när hon såg oss i bilen idag, så nära att hon slog kullerbytta över kanten ner i asfalten på andra sidan, galna unge!!

Jesper har varit ledig torsdag och fredag och vi har spenderat tiden på IKEA och andra möbelaffärer i jakt på nya soffor, matbord, sängar mm. Och faktum är att vi hittat både det ena och det andra. Exakt de sängar vi skulle ha stod på IKEAs fyndhörna så nu har vi två resårbottnar ståendes uppe hos Jespers föräldrar. Två saccosäckar fast i fatboymodell men mindre från Jysk men av märket Kappa (hänger ni med) fyndade vi för 200 kr styck nedsatta från 899kr! Världens finaste plädar hittade jag på City Gross?? av alla ställen. Velade i två dagar om jag skulle ha dem och när jag bestämt mig så var den blå slut. Min snälla, snälla f d arbetskompis Pia fixar det åt mig i Göteborg (100 tack) så Melker och Tyra får varsinn på sängen. En mörkröd med vita stjärnor på och en mörkblå med vita stjärnor på. (Syster Emma, jag tror du blir avis när du ser dem...)

Kvällarna har gått åt till att planera och fundera över nya boendet så bloggen har det inte hänt mycket med. Ebba är i Nynäshamn hos mormor eftersom vi inte anmält fritids till henne denna vecka. Nästa vecka är det dags för ett efterlängtat ridläger, jiiihaaa!

N nu ska jag ta itu med försäkringskassan!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo