Nästa dag

Jaha, det var dag två på inskolningen och jag blev till slut så förvirrad och fick lite fnatt och till slut så var jag tvungen att be dem förklara vad dom tänkt egentligen. Det kändes mest som att jag var i en lekpark med mina barn tillsammans med ett dagis. Jag kände inte att de försökte knyta an eller så? Tydligen var det så att dom tänkt att de två första dagarna var "hälsa på"-dagar. Dessvärre har de inte förklarat det för mig. Jaja, det släppte väl lite för Melker idag och han lekte en del. Jag trodde ju såklart att de skulle haka på ahnd visade intresse för tågbanan men näää, inte förrän han flippade ur och började slå mig och jag bad om att få gå in till tågbanan så gjorde vi det och genast så lekte han... Tyra bus var tom själv på sin avdelning en stund men kom på att jag inte var där och då blev hon ledsen, men ändå, det är bara dag 2.

Vi åkte dit med buss från Blåsut och det gick ju otroligt smidigt men hem fick det bli tunnelbana och tvärbana. Tyra gick själv ända från dagis till Fruängen, det tog tid men hon är ju otroligt duktig på att gå (och på att plocka blommor, klättra på stenar, klättra på staket, ta av sig skorna?? och mycket annat!!).

Vi gick hem för att vänta på personen som skulle byta elmätaren. Han tittade in i hallen och sa -Jag fotar den för den går inte att byta, jag har varit i alla de här husen och det måste ändras om helt och hållet bla bla bla. Jag har alltså varit hemma och passat en tid bara för att han ska fota vår elmätare, bläää!

Vid 17 var det Cirkusteater i Indianparken och vi gick resp cyklade dit. Det visade sig vara Gunlög i min mammagrupp som var clown. Teaten var kul tyckte både Melker och Tyra. Sen blev det babbel, babbel med Gunlög, gunga med Wilmer från dagis, myggbett, hemgång, babbel med Lisa som köpt sommarstuga på Torö, fuskköpa pizza, hem o käka, somna i soffan och nästan somna framför datorn.

image133


Jesper är på derby, Djurgården-Hammarby! Ebba i Nynäshamn och ordnar midsommar!
May

Halloj! Jag anar att ni hamnade i Nynäs på midsommar? Vi gjorde också det, fast vi från början hade planer på att vara på Nämndö! Men det var rätt skönt att vara hemma också, och på tisdag åker jag och fyra barnen till min kompis Jenny i Alingsås ca en vecka, så vi har mest tvättat och försökt torka kläder... Inte världens bästa torkväder dock! Vi var på Hembygdsgården och Max och Hugo dansade järnet, de träffade typ halva dagis där. Och jag träffade folk "från förr" som jag stod och babblade med en stund! Som sagt, vi hörs av sen när vi kommer hem, så kan vi säkert bada ihop tex i Hamnvik snarast! Kram May

2007-06-24 - 19:42:13

Vad kul att höra från dig! Jag meddelar nästa gång jag är i Nynäshamn så kan vi ses!
Kramelikram!

2007-06-25 - 00:59:48








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo