Det börjar bli väääldigt segt...

att ha sjuka barn nu! Jag vill till jobbet och jag fick var där i några timmar på förmiddagen idag vilket var väldigt trevligt. Vi pratade i genom alla barn med rektor och skolsyster och summerade året med att vi antagligen har den trevligaste årskursen någonsin på skolan. Våra småpluttar är bara så bäst!

Med mig hem fick jag 54 lappar där varje barn fått skriva tre namn på kompisar dom skulle vilja hamna i samma grupp som i åk 1. Mitt jobb blir att försöka sätta ihop tre nya grupper som vi vuxna är nöjda med och där varje barn fått minst ett av sina val. Inget man gör på en pisskvart precis! har i alla fall gjort en sammanställning av allas val.

Jag gick hem vid 12 och bytte av Jesper. Vi gick faktiskt ut till en lekpark där det aldrig brukar vara några barn. Melker och Tyra behövde luft och lite lek. Roligast var nog alla tunnelbanor som åkte ca 2m utanför parkens stängsel. Och helt otippat gick varannan till Åkeshov eller Alvik åt det ena hållet och Skarpnäck eller Farsta strand åt det andra hållet. Melker frågade varje gång ett tåg åkte förbi. Det lyser små röda varningssignaler i min hjärna när man hör hans tågintresse, det får inte gå över styr!

Så här glada blev barnen när de fick komma ut i alla fall!

image85 image86

Sen gick vi och hämtade Ebba och det var då jag kom på att Konsum har halva priset på jordgubbar denna vecka. Jordgubbar och glass inhandlades och vi gick hem och smaskade, något smaklösa men ändå, känslan!

Sen har kvällen som vanligt gått åt till dessa JÄKLA MACKOR! Barnen åt bra med mat till middag men det ska alltid tjatas om mackor och jag får krupp och har bara lust att sula ut smörpaketet genom fönstret eller så. Finns det nåt tristare än att bre mackor och bara se att disken som var försvunnen direkt ersätts med nya äckliga smörknivar och osthyvlar. Hur tråkigt är det inte att diska osthyvlar, det och spaghettisleven är bara totaltrista att diska!

Jaja nu gråter Melker varannan minut över något som tydligen är hemligt (han skriker nää när jag frågar vad det är) så jag orkar inte hatta med detta inlägg mer utan postar det, bye bye!

Grattis!! Du svarade rätt!
http://junitjej.blogg.se/1179935415_dags_igen.html

2007-05-24 - 12:32:30








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo