Valborg

På förmiddagen var barnen hos farmor och jag var på ansiktsbehandling på Åhléns day spa eller vad det heter. Det var jätteskönt och jag somnade såklart av och till. Jag hann springa en sväng till BR för att kolla om jag hittade någon present till Melker men nja, kanske en Fifi-bil, får se!

Sen hämtade jag barnen och vi kom på att vi skulle åka till Stockholms bästa glass-ställe - "Kaffestugan" - på Fjällgatan. Sagt och gjort, här är några bilder! Båten är en polsk fullriggare (tror jag det var) och låg precis vid kajen  nedanför.

   

När vi kom hem skulle Jesper och Ebba iväg till stallet. Ebba fick rida Amelfa och det gick jättebra! Vi andra åt tacos och bylsade på oss en massa kläder för att gå till elden. Kusin Anton med föräldrar skulle också komma dit. Jag hade gjort stora efterforskningar och fått veta att den skulle tändas kl 20.00. Vi lunkade söligt ditåt eftersom Tyra ville gå själv. Tog en sväng in på Konsum för att köpa godis och slippa köerna vid elden. Vi var framme 19.45 och då brann det redan rätt ordentligt... Brasan tändes 19.30!?! Den var heller inte så stor eftersom den redan brunnit två dagar innan. Men jaja det var ju kul att få träffa kusinen!

image55

När vi kom hem hade Jesper monterat stödhjul på Melkers cykel och självklart måste man ju testa sin nya cykel. Det blev full fart i vardagsrummet fram och tillbaka tills klockan var 22 och vi fick tvinga de små att sova.

Lustigt. Pratade med gossen häromdagen att vi skulle besöka det där glasstället på Söder som ni pratat så mycket om. Med en glassälskande unge känns ju det som ett måste! Och en gravid sötsakstokig mamma hänger lätt på :-)
Får bli snart det!

Det där med Bleckan är inte vi som kommit på. Det är gossen som alltid vill dit när det är lekparksdags. Och som de pedagogiska föräldrar vi är så får han bestämma allt han kan bestämma själv...hehe.
Men att jag sitter och ammar och du jagar barn i andra lekparker i sommar låter som en toppenidé!!
Gärna!

2007-05-02 - 16:36:49








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo