Veckan som gått

Ebba hade alltså vattkoppor och jag undrar nu om det heter vattenkoppor eller vattkoppor? Vi var hemma i onsdags och hon var ju frisk förutom prickarna så jag städade i hennes rum medan hon läste i soffan. Ingen kan försvinna i en bok som Ebba och jag kunde glatt slänga både det ena och det andra. Resten av veckan har hon spenderat hos mormor. När vi ringer vill hon inte prata och hon vill inte komma hem... Hon har haft tur för hon har inte haft något kli alls förutom första natten.

I torsdags hämtade jag Melker och Tyra och sen åkte vi till St Eriksplan där vi mötte Jesper. Vi gick och titade på alla tågen vid Karlberg och sen vidare till en park som jag faktiskt glömde att ta med på min parklista. Vet inte vad den heter heller. Det var en mysig kväll och sen åkte vi hem och åt sen middag utan barnen. Skönt!

På fredagen blev det inget vanligt mys eftersom Ebba inte är hemma! Melker och Tyra börjar sakna henne nu och frågar varje dag var hon är. Men vi myste till med lite popcorn ändå, Melker och Tyra har inte lika stora krav som storsyster :-)

Jo, en sak hände denna fredag. Vi såg världens sämsta film till världens högsta pris. Syriana tror jag filmen hette och priset blev 490kr. En bot på 450 eftersom det inte finns några parkeringar utanför videoaffären och det var ju så svårt att hitta en bra film så det tog lite tid... Blä! Jag plågade mig igenom hela filmen utan att somna som vissa andra och ändå förstod jag den inte när den var slut. Så den som har sett Syriana, vad hade killarna som körde in i båten med det hela att göra???

Lördag var en superdag och vi var ute och gick och lekte hela dagen. Började hemifrån, gick ner till Sjöstaden för att lämna filmen (utan bil denna gång). Sen tog vi båten till Söder. Hamnade så småningom i Tengdahlsparken. Sen vidare till Folkungagatan. In på Flügger färg. Köpte ett laserpass som var värdo. Vidare till Slussen. Köpte pastasallad och macka. Vidare till Södermälarstrand, tappade pastasalladen på kajen, och sen upp för långha backen så att man kommer fram vid Hemköp på Hornsgatan. En sväng till Bergsgruvan. Sen gick vi till Skanstull. Insåg att vi glömt filten och tvättlapparna i Bergsgruvan. Tillbaka till parken medan Jesper gick hem och sen åkte och handlade. Vi tog buss 4 hem, köpte glass och godis på vägen för att hålla Tyra vaken. Kom hem vid 18 tiden och då var vi trötta!!! Barnen fick mat och Jesper och jag väntade ut deras sömn och käkade tacos själva!


Hmm detta inlägg glömde jag att lägga ut på bloggen så det hamnar lite fel i tiden, well well!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo