Veckans parker...

Under veckan som gått har jag hunnit med att beöka inte mindre än fem olika lekparker och här kommer en liten recension (för kusinen på landet hahaha)

Drakenbergsparken vid Tanto/Hornstull
STOR park med mycket att göra för både små och stora barn. En parklek med öppettider som jag inte har en aning om. Den stora draken sprutar vatten på sommaren för att svalka överhettade barn.

Björns trädgård
Denna park passerar jag ju varje dag på väg till och från jobbet. Alltid kul att titta på "gubbarna" (Melkers ordval) som åker skateboard i groparna eller vad det kan kallas på skateiska. Barnen gillar denna park som egentligen var bättre förr innan den renoverades. Även detta är en parklek med öppettider jag inte har en aning om. Men hon som jobbar där bor nästan granne med oss så jag kan ju fråga nästa gång vi ses!

Vasaparken
Ser numera ut som Teletubbieland med den stora röda kullen med inbyggda studsmattor. Har varit där med mitt jobb men undviker den nog med Melker och Tyra. Känns bara som om det skulle vara farligt när de ska upp och springa på kullen och störta ut. En parklek... som var bättre förr den med faktiskt!

Bergsgruvan
En park att lita på. Många rutschkanor, gungor, det tråkiga tåget som finns i alla parker mm. Hemma hos oss kallas den i vanliga fall brandbilsparken (Ebbas påhitt) efter den lilla brandbilen som står i ena hörnet av parken. Nära till mackedonkan på Hornsgatan som är det roligaste mackedonkan om man frågar Melker och Tyra. Det är bra nu men var roligare förr - då fanns det ju en riktig snurr-rutschkana där men det minns nog inte Melker och Tyra!

Tengdahlsparken på Söder
En vanlig liten lekpark men ändå lite större. Inget jag rekommenderar att göra en speciell utflykt till men om man har vägarna förbi så kan man ju leka en stund.

Sammanfattar med att det var mycket som var bättre förr, man börjar bli gammal...









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo