Öppet hus

Öppet hus var såååå trevligt. Vår utställning/utställningar var så otroligt fina och vi fick enormt med beröm från rektorer, lärare, föräldrar, förbipasserande mfl. Nu är vi eller jag i alla fall laddad för ännu en omgång temaverkstäder, skulle nästan kunna tänka mig att kladda med papier mache igen. Kanske snöbollar av ballonger denna gång hehehehe. Sen till våren kan vi ju göra ägg och sen till sommaren badbollar eller så... Näää så fantastilöst kan det inte vara!

Sen vårt café??? Har vi ett gäng bagare och konditorer (heter det så) bland föräldrarna, helt makalösa kakor och vilka mängder. Supernice!

Men nu var klockan redan 1.14 så jag ska sluta. Far i huset firar in fars dag med att snarka högt på soffan... Snark snark. Småttingarna är inne i en bra sovperiod och sover verkligen heeela nätter utan hojt en enda gång, wow!!

Låter som du har roliiiiigt på ditt jobb!!! Jag tror dessutom att du är väldigt passande som lärare med all påhittighet och kreativitet. Önskar jag var lite mer så jag också.....men alla kan ju inte vara perfekta :-)

Varför somnar alla fäder på soffan??? Och varför snarkar de???? Mystiskt....

2007-11-12 - 20:12:42








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo