Det händer egentligen inte mycket...

på helgerna nu men det är så skönt. Vi är ute i parken, spelar fotboll, cyklar, lekparken, leker häst, plockar pinnar, matar fåglarna i dammen osv. Sen går vi in och plockar och fixar. Och så ut igen. Men idag tog jag mig mig (och småbarnen) till IKEA medan Ebba var i stallet. Köpte lite ditten och datten, inga julsaker faktiskt.

Vi har haft fikabesök både igår och idag, trevligt. Dagens besökare var faster Jennie med familj. Barnen blev vilda och glada när de träffades!! Vi käkade kladdkaka och vaniljsås?! Vet inte om det var så bra ihop men men, vad göra när man råkat slänga visparna till elvispen i någon sopsäck under flytten, plus alla andra köksredskap...

Igår var vi ute och cyklade och plötsligt kom Tyra på hur man gjorde med Melkers cykel så nu kan vi köpa en till  henne också så är det full fart på alla tre sen.

Morfar har köpt segelbåt i helgen och vi skickar ut honom med barnen i sommar, hahaha. Verkar livsfarligt! Men kul att få prova på att segla, har jag inte gjort sen jag var liten. Den båten sålde min mamma en dag för hon ledsnade på barnen som bara skulle fika när vi kom i båten. Jag tror att hon var ungefär lika sugen att ha den här båten :-)

Nej, nu ska vi markera var snickaren ska borra i morgon när vi får snickarhjälp från JM. Lampor, handdukstork, hatthylla, tjoho!!!

Det var väldigt kul att äntligen få se nya lägenheten!! Jättejättefin!
Ni är så duktiga på inredning å sånt jö :-)

Hoppas vi får komma fler gånger?!
Kramkram!

2007-10-08 - 22:06:30








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo