Världens finaste fondtapet har vi!!

Nu finns den på plats!!! Kolla visst är den fin!!!!!
image223

Nya fina kökslampan kom inte med på bild men jaja! Är kär i en tapet, märkligt!! Oj precis nu var jag pinsam och vinkade till en bil som körde förbi, problemet var att det var en helt okänd bil, trodde det var Jesper... Hoppas dom inte såg mig, förhoppningsvis såg dom bara vår fina tapet som är precis bredvid!

Fler knasiga bilder på Melker och Tyra! Vi monterade ihop ett skåp som ska stå under den lilla bänkskivan som ska vara min arbetsplats. När Tyra får syn på detta skåp är det självklart för henne att man ska stå inne i skåpet och det passade perfekt. IKEA, kan ni börja sälja detta skåp med gallerdörr? Skulle bli ett litet lagom fängelse här hemma?!? Eller kanske en ljudisolerad dörr?? Melker är verkligen snygg på denna bild...
image224image225

Nej som vanligt ska jag inte blogga utan jobba men det var väldigt lite skrivet senaste veckan. På jobbet är det fullt upp men lika roligt som vanligt. Läser en bok som skolan köpt in för att alla ska läsa, "Lyckas som lärare" av Birgitta Kimber. På någon av de första sidorna står det "det är lärarens skyldighet att se till att det blir lugn och arbetsro i klassrummet" ungefär. Efter att ha läst detta blev det precis tvärtom, rörigt och fruktansvärt pratigt. Massor av barn ligger på borden och ålar sig i genom lektionerna. Blä, slutade med två samtal hem till föräldrar. Samtal som å andra sidan blev väldigt bra! Nya tag i morgon!

Jajaja nu ska jag skriva andra saker! Veckobrev tex!

Hejdå!

Underbart snygg tapet!!

2007-10-10 - 23:16:50

Jättefin tapet! Kan du skicka ett exemplar av boken till min dotters gamla skola? Du vet väl om att kanalen har haveri med server, därav inget 98or? Ha det bra! /Paula

2007-10-11 - 08:08:35

Men det förklarar bristen på mail de senaste dagarna. Jag ser ju aldrig de mail jag skickar till listan av någon kryptisk anledning så jag tänkte inte på det denna gång! Men Helen hade svarat nu?? Kanske fungerar ändå då??

2007-10-11 - 15:59:42

Håller med Paula, det är en jättefin tapet!
Jag vill också ha en ny vägg, och ett nytt köksgolv och lite annat. Tänk vad svårt det kan va fast man är sambo med en hantverkare (eller kanske därför) Han vill inte jobba gratis ;-)

2007-10-11 - 18:41:41








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo