Du kan inte ta mig!!

Tyra-myra är helt enkelt galen! På väg hem från dagis klättrade hon upp på en litet berg eller mer som en ensam klippa med stup på ena sidan alldeles vid trottoarskanten. Högst upp, längst ut ställde hon sig och började skrika "du kan inte ta mig, du kan inte ta mig". Från Pippifilmerna har hon lärt sig att man ska sätta tummarna i öronen och vifta med händerna också. Detta var väl okej eftersom jag stod nedanför och kunde fånga om hon ramlade. Senare på kvällen stod jag i köket när jag får höra "du kan inte ta mig, du kan inte ta mig!" och därefter Melker som ropar "tyra är på teven". Tyvärr var hon inte på bild på tv utan hon var verkligen uppe på teven, satt på knä, högst upp och vevade med tummarna i öronen.

(Detta gör att jag blir extra glad över att vi nu fått tag i den tv vi ville ha just idag. Typ det enda exemplaret i Sverige som ska skickas från Carlshamn - detta är en historia för sig, sammanfattar med att Sony är ett strulföretag... Hur som helst så kanske Tyra inte klättrar upp på en väggtv, men å andra sidan så kommer hon ju ännu högre upp då...)

Nu piper tvättmaskinen att den är klar och alla andra normala suckar kanske då att de måste ta hand om tvätten men jag blir fasiken glad, tvättstugan är numera på lagom avstånd  (andra sidan hallen) och jag kan själv bestämma när jag vill tvätta! Elräkningen kommer stiga 1000% eller så, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin används väldigt flitigt.

Annars kände jag mig rätt lyrisk igår när jag och småbarnen gick ut och är direkt framme i den fantastiska parken. Hur många nybyggda hus ligger mitt i en gammal uppväxt vacker park med en liten damm i, väldigt lagom pulkabackar på vintern och extremt fina höstträd just nu! Ryktena säger att även våren är fantastisk...

I lägenheten är det kaos, snygga glödlampor pryder vårt tak. Vi ska få två timmars snickarhjälp som ingår vid inflytten och den stackars snickaren ska få äran att borra i våra tak för det vill vi inte ge oss på. (Alltdå vi har köpt lampor som ska skruvas fast i taket.) Vi måste bara invänta teven innan vi bokar snickarhjälpen. Han ska ju få äran att fästa en 46 tums tv i en gipsväg... MEN väggen är förstärkt, bara för tevens skull haha!

 Ebbas rum börjar ordna till sig. Melker och Tyras gardiner väntar på mig på köksbordet och vill bli sydda. Jag kom av mig när mönsterpassningen inte fungerade, då vill jag inte sy. När jag väl får för mig att sy så blir jag så jäkla noga.

Vårt sovrum saknar den fina fondtapeten, vi behöver en målare!! Gardiner?? Sängen har vi byggt på skåp och när det var klart var det nästan en loftsäng. Liiiite högt! Häromnatten var jag tvungen att låna Melker och Tyras toapallar för att komma upp igen när jag varit och gett Melker nappen, var för trött för att hoppa :-)

Vardagsrum=flyttkartongsförvaring, ouppackade... Köket är fint!!! Himla fint!

Melker och Tyra har börjat be om att få gå och sova vid 19-tiden och vi lever i chock här hemma över detta. Vad har hänt!!! Dessutom sover även Tyra hela nätter utan att ropa, makalöst skönt!

Jesper och Ebba är på derby AIK-Djurgårn. Jag är liksom solo här hemma och ska jobba men måste ju såklart blogga ikapp lite.

Jag vill tacka-avdelningen!
Måste ju faktiskt nämna min fantastisk snälla mamma som flyttstädar vår gamla lägenhet. Dessutom undrar hon om hon ska hämta barnen i morgon. Pappa har hjälpt oss med flytt och montering av diverse saker, megatack!!! Sen ett stort tack till alla som hämtat möbler!!! Tack alla arbetskamrater för tålamod med frånvaro. Lite frånvarande även när jag är närvarande, mycket flytt i hjärnan!! Och så farmor och farfar för en hel del barnvaktande!

Hej svejs då!!

Alltså den där myran är ju bara fööör rolig även om hon verkar något galen för sitt eget bästa :-) !!!
Tror ni gipsväggen pallar en 46 tums OCH Tyra????? För visst skulle hon absolut hitta något smidigt sätt att ta sej upp på den....
Låter som ni fått det riktigt bra, bortsett från kaoset som en flytt för med sej.
Och du är så duktig som syr själv, jag önskar att jag kunde!!!
Ska bli jättekul att komma och kolla på slottet sen.
Ha det!!
PS. vidar går inte riktigt ännu men nog vänder han sej från rygg till mage, plätt-lätt!! Denna veckan börjar vi med smakisar åsså..stora lilla bebisen! Ds

2007-09-24 - 22:17:16








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo