Blidder bladder

Fasen vad klockan gick snabbt, måste vara för att jag har så kul när jag skriver veckobrev. veckobrevet var faktiskt riktigt trevigt att skriva men fasligt långt!

Jag ska alltså ge mig på att baka det jag skrev igår för då kommer jag att få trevligt besök... Så bra! Men jag är ju så busy hela tiden - hänger i lekparken hela helgerna hahahahahahahahahahaha - så jag vet inte hur jag ska hinna med att träffa folk! Nä sanningen är den att det vore väl supertrevligt med besök, en anledning att släpa upp utemöblerna kanske. Kan ni fatta och förstå hur nöjda vi är att vi köpte utemöbler på rean i höstas. Megabrontobordet och bra stolar. Nu skulle vi inte haft några pengar antagligen. För den delen kom jag på ett annat gäng bakverksätande trevliga människor som kanske skulle kunna komma hit då, arbetslaget... hihihi? Eller? Vi skulle nog kunna fika bort både en och annan kaka hehe...

Efter dagis idag hamnade vi hemma hos kompisen Hulda, eller Hylda som Tyra säger. Vi käkade upp deras goda bröd och drack saft så att ingen ville ha middag sen, praktiskt. Till slut kom vi hem och jag trodde att mina små darlings skulle bänka sig framför teven men nejdå. Ut på uteplatsen, ta ut Vilma, bygga tågbana, leka med dockor. Vid 18.30 hade jag lyckats slänga ihop en fantastisk middag - korv i bröd som intogs på uteplatsen. Vilma är en riktig barnmagnet och alla vill stanna och titta och det är ju trevligt att få prata med dom andra barnfamiljerna i husen här omkring. Pinsamt att jag blandar ihop alla bara. I helgen går vi till Vippan igen för då är parkleken öppen och grillen tänd, smidigt. Ebba och Jesper har fullt upp med fotboll, innebandy, dubbelridning. Jesper ska dessutom åka tåg med Melker hela lördag förmiddag. Då ska jag och fislisorna åka till Aspuddsparken så kan dom få ta varsin ridtur.

Frågade Tyra i morse om hon skulle börja rida som Ebba gör. Jaaa! Så frågade jag Melker vad han skulle göra, spela fotboll kanske? Tyra skriker att det ska hon göra också, rida och fotboll. Melker svarar lugnt, jag ska köra bilspel med pappa på datorn. Vilken framtid! Åka tåg och köra bilspel på datorn. Idag gjorde jag nåt smart eller osmart. jag sökte på train på Youtube... Wow!!! fanns väl några tusen filmer med en massa coola tåg. Hamnade på Spårvägsmuseets hemsida igår och där finns ju en given present till Melker, en lokförartröja... Måste dit innan han fyller år och kolla om dom inte har någon fin tågplansch. Får nog ta en tur till järnvägsmuseet i Nynäshamn också.

image367

Okidoki, klockan visar 0:22 på ugnen och jag har inte duschat än... Måste säga adjö!
Lånade bilden från NJM


Petra, jag vet inte vad enbart fjärilslarverna kostade. Vi jobbade med NTA och då fick vi allt material till låns (900:-) i en stor blå låda. I den fanns vi fjärilshus, förbrukningsmaterial, mat till larverna och själva larverna.
Här finns larver att köpa:
http://www.hos.se/
Varje elev fick varsin larv. Vi hade dessutom några larver extra, eftersom inte alla larver utvecklar sig till fjärilar. Kolla in min kategori: NTA.

2008-04-04 - 06:35:55








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo