Intensiv helg ute

Inte ute som ute på krogen utan som utomhus... Igår var det Aspuddsparken med ridning för mej och tjejerna. Melker och Jesper åkte Nockebybanan. Tyra red fyra gånger och Ebba två. Ebba ska vi ställa i kö till Trynet, Aspuddsparkens djurklubb. Så msåningom kan man bli ledare vid ponnyridningen tex och ta hand om kaniner och andra djur och djurklubbarna för de små barnen. Tror Ebba skulle passa perfekt för det, hon är väldigt snäll med sina små ettriga småsyskon! Jesper plockade sen upp Ebba i Aspudden och åkte på fotboll. Vi åkte hem och var ute. Leo kom över, sen hamnade vi hos Leo osv.

Idag gick vi upp tidigt, Ebba hade sin sista innebandymatch för terminen. Seger!!! Sen städade vi Vilmas bur. Packade snabbt ihop lite grejer till parken. Leo och Hulda med mammor följde med. Vi grillade och barnen lekte och lekte och hade jättekul. När vi kom hem fortsatte leken hos Hulda. Till slut blev det för mycket krockar och pang så vi gick hem för att ta det lugnt. Efter en liten stund gick Leo förbi utanför fönstret och Melker och Tyra försvann in till honom. Jag spran och handlade på Konsum. Sen  leka leka leka och till slut hem för lite mat.

Ebba rider dubbla pass efter att ha spelat innebandy och härjat i parken hela dagen. Tror hon kommer sova gott i natt!!! Nu laga lite mat för hungrig lär hon också vara!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo