På TV ikväll - jobbigt

Fasen vad jobbigt det är att hinna med allt tv-tittande, måste fortsätta älta detta även idag jag hade ju missat massor igår! ta bara dagen!!

Nu är det So you think you can dance och Rent hus samtidigt.
Sen är det barnmorskorna - förlossningar måste ju vara bland detbästa som finns i världen, ett yrke jag skulle kunna tänka mig faktiskt
Sen är det morgonsoffan eller vad det heter med David Batra och Petra - trist program när jag såg det men det kan ju bli bättre

SEN!!!! är det ju Hela Sverige pussas och kramas - jag hoppas verkligen att Henriks svengelska-inslag är kvar för dom är sååå bra - youtube kanske??? Schelvklart



Sen hittade jag ett otroligt maffigt recept som jag inte alls behöver men skulle vilja prova!!

image366

Receptet finns här!!

Solongfarewellaufwiedersehngoodbye

Nej förresten, vi har haft en trevlig och intensiv eftermiddag/kväll. Ett tar var det jag och sju barn här och en mamma som kom och hjälpte mig tack! Ebbas kompis kom tillbaks från Västindien och kom hit med sin lillebror. Tyra och Melkers kompisar hade spanat in oss på uteplatsen från deras fönster och kom ut och ville leka. Vi byggde en jättetågbana på trallen, tog ut kaninen, flyttade hem våra lånekaniner till sin rätta matte igen. Tyra tuppade av i soffan vid 19 och Melker ville gå och lägga sig strax efter. Nej bye bye!!

Jaja....jag kommer förmodligen inte in på socionomprogrammet. Förskollärare ligger bättre till ;-)

Drömutbildningen....Dekoratör...ja den var ett alternativ ett tag iaf. Men det var inte den som hängde med i slutänden....hehe.

Vi gjorde hur mycket såna där goda Rocky choklad i julas... Jättegoda men mäktiga. Slängde två burkar förra veckan eftersom vi fick magsjuka när vi höll på å svulla dem som mest....sedan dess ville vi inte ha dem mer. (Vi blev inte sjuka av ...så prova receptet :-))

2008-04-02 - 21:09:55

Å vad bra jag skrev.....glömde hälften av alla ord. Men det kanske går att förstå ändå?

2008-04-02 - 21:32:11

Om du fixar sådana där godisar kan jag ta med mig Cecilia och komma och äta upp dom! Jag har tittat på hus idag, ett pyttehus i Tallis. Ja ja... får vi huset bjuder jag på vin i trädgården.

2008-04-03 - 22:20:18








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo