Så där ja! (fan)

När man skrev svordomar i rubriken så publicerades det minsann?! Provade med en i denna rubrik också...

Jaja!

Helgen!
Lördag - jag och alla barnen inhandlade kaninkäk, planteringsjord och frön - otroligt spännande! När vi kom hem testades de nya kaninhindren av Ebba, Nicole och ett gäng andra barn. Eller vänta nu, det var inte dom som hoppade över hindren utan Vilma. När småfisarna somnat åt vi andra räkor osv och såg på Singalong. Sen var jag uppe übersent, dumt!

Söndag - regnet öste ner men har man lovat till både höger och vänster att det är parken med månbilar och annat som gäller så är det bara ge sig ut. Vi gick till Vippan, den lokala parkleken, tillsammans med Hulda och Huldas mamma. Vippan var stängd, öppet varannan söndag. Vi ringde till parkleken i Västertorp och den var öppen så vi promenerade dit. Vilken park!!! Så otroligt fin och bra för barnen. En stor fräsch plaskdamm dessutom ny fotbollsplan, pulkabacke, månbilar!!!, grill och sen var den så fint dekorerad med fjärilar, fåglar överallt. Verkligen en ny favoritpark!! Leo med mamma kom också dit, vi grillade, babblade och barnen härjade. Supernice!

Hem, inte pusta ut, baka bullar! Stökigt att baka bullar med Melker och Tyra men det gick. Massor av gigantiska bullar har vi nu här hemma. Leo med mamma kom över och fikade. Tyra och Leo bara leker, leker och leker. Melker inte ens intresserad. Tyra var pappa och Leo mamma, man skulle ha många mössor på huvudet och fleecetröja på sig?!

Ebba och Jesper kom hem från fotbollen, är det faktiskt så att DIF leder allsvenskan!!! Käka mat, leka med kaninen Tyra ska skura uteplatsen med diskborste men får för sig att hon ska tvätta sina stövlar och trampar ner i hinken och fastnar. Där hittar jag henne stampandes - Kommer inte loss! Unge! Grannarna berömmer henne för att hon städar så fint, det dom inte vet är att det är hon öst ut jord på trallen för hon skulle göra kaka häromdagen. Vet inte om det är bra eller dåligt att bo på nedre botten och dessutom ha kanin - alla som passerar måste prata en stund. jag bestämmer mig för att det är bra, trevligt!

Sen natta - bara välja varsin bok annars somnar mamman före barnen. Samma gamla vanliga sega böcker - Spök Alfons (eller som Tyra säger pökalfons eller bögalfons) och Halvan kör buss.

Gunilla som skriver Alfons, här får du en ny idé - bögalfons. jag menar dom senaste Alfonsböckerna är såna enorma moralkakor eller skumma, Alfons och soldatpappa, Hur långt når Alfons, så det passar väl att skriva om Bögalfons - alla är lika värda, homosexuellas rättigheter osv, saknas säkert böcker på det området!! Eller vänta nu - jag kanske ska skriva den och tjäna en massa pengar. Men fasen vad jag snurrar in på saker ibland - jag ska egentligen jobba dessutom! Har jag ingen bild att lätta upp detta inlägg med?!?!? Ska leta!

image376

Sen ett litet tips:



Klicka på bilden för att läsa! Jag ska nog ta mig dit, borde väl släpa dit ett bord och sälja lite skit istället! Syster Anna, du kanske ska sälja tavlor, dockor eller nåt??

Ja jag rensar ju en massa just nu har nog en drös med leksaker som man göra sig av med!! Vi kan väl höras

2008-04-14 - 22:52:44








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo