Tröttellitrötttrött

Trött var både för och efternamnet idag! Vi hade en föreläsning om skolans styrdokument på eftermiddagen och jag somnade ideligen. Man kan ju tro att det var ämnet som gjorde att jag somnade men det var det faktiskt inte - det var intressant!! Kanske är Tyra orsaken till min trötthet, hon hostade så att hon nästankräktes inatt, igen. (jag gillar ihopskrivningar). Vi sov på soffan efter att ha kollat på Pippi i en timme. När jag vaknade i morse så sov Tyra uppe på min rygg?!?

På jobbet var det en bra dag. Alla barnen köpte historien om att fröna börjar på Q och X. Dom har ritat fina fantasiblommor och hittat på nya namn. Nu får vi be många böner så att allt gror, bondböner kanske hehehehe, det är ju det dom planterat fast jag skrev att dom började på Q... Till och med våra praoelever från åk 7 trodde på min story om gamla fröer från Jespers farmors trädgård...

Nej, jag skulle visst jobba... Tänk vad mycket man kan hitta på för att slippa det ibland!

Ebba har varit på Väla skola på Skansen och haft en toppendag. Mer orkade jag inte skriva om det, slöhög är vad jag är!

Melker kom ihåg att vi sa att han skulle snagga sig idag och bad faktiskt om att få göra det. Efter två klipp frågar han om det är klart... Så nu har han treminutershemmaklipptsnagg! Bättre än innan men inte bra!! Tyra blev grymt avundsjuk så jag fick kapa lite på henne också men det var alldeles för lite, hon skulle ha som pappa och Meltel (=Melker på tyraspråk). Men det fick hon inte!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo