Vanligaste rubriken idag kanske - Valborg

Jag var ledig idag och hemma med Melker och Tyra. Ebba fick snällt gå till skolan. Jag drabbades av stor städlust och gav mig på badrummet, flyttade runt lite tvättkorgar och annat och det blev sååå mycket bättre. Tog bort ALL tvätt och Melker kom in och sa -Va rent det är här idag! Så sant!

Mor och far var förbi,, fick fin blomma förgätmigej och blev samtidgt av med våra två saccosäckar, dom fick flytta till min syster i Nynäshamn, jiiihaaa, två dammsamlare mindre, tillbaka fick vi en megasäck med kläder till Tyra...

Sen mötte vi Ebba och klättrade i bergen en stund. Hem, Vilma-mys, laga mat. Tacos i stora lass, farmor och farfar, faster Jennie med familj kom hit. Vi käkade och käkade och barnen lekte. När det var dags för brasa så regnade det och den manliga delen av sällskapet tänkte banga och ville hellre se på fotboll, eehhh? Jaja, dom fick snällt gå med. Väl framm vid brasan så trodd vi att vi kom lite sent men det visade sig att en skrälig kör bara skule sjunga tre sånger till och tre sånger till osv. Va fan! Folk går ju dit för att titta på brasan, står i regn och fryser och så ska dom få  åla på och yla. Sen ska elden äntligen tändas och hjälp vilka farliga arrangörer, ena sidan tar eld så att grejer flyger om kring och folket får rusa iväg. Den andra sidan tog inte eld trots flera facklor, en man tar bensindunken och ska hälla bensin på den lilla eld dom fått till - gör man så??? Häller bensin på något som brinner. I brasan låg plastburkar, gamla nummerlappar soom to eld och seglade omking... Galet! Näää tacka vet jag scouterna i Hammarbyhöjden, kändes säkrare måste jag säga! Bild på den märkliga brasan kommer här! Och på alla fina blommor på vårt  bord, hur kan man egentligen säga att maskros är ogräs, dom är ju faktiskt väldigt fina!

image400

image401

Tack tack för god mat och glass!! Trevligt...även om jag som vanligt känner mej off och trött och inte riktigt hänger med :-(.
Skönt att barnen börjat leka mer själva, ja förutom lille Videkissen då, man kan ju sitta i några minuter iaf.

Anton var helt slut när vi kom hem, somnade på sekunden i sin säng. Utan saga eller band, amazing!
Vidar somnade om efter lite välling och bollek :-)

Ha det gott!

2008-05-01 - 09:50:55

HALLÅ???????????????????????????

2008-05-10 - 21:48:26








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo