Skara

Förra helgen var vi i Skara, har inte hunnit skriva något om det förrän nu! Vi åkte ner på fredagen oh resan gick över förväntan!! Vi har ungefär världens bästa skiva med oss och tack vare den var barnen nöjda!! Vi fik bo hos våra snälla grannar som har sitt sommarställe utanför Mariestad. Ett jättefint hus, verkligen jättefint men jag glömde att fota! Enn stor fin pool hade dom occkså som var poppis hos barnen. På fredagkvällen åt vi tacos såklart oh tog det lugnt. Stackars Itzi (hunden) fick INTE en lugn stund utan tränades hårt av Ebba och Tyra.

På lördagen var vi på Skara Sommarland. Det började väldigt bra med att en dam erbjöd oss att köpa biljetter till hela familjen för totalt 300kr! Dessutom var det tvådagars men vi använde bara den ena dagens biljetter. Det avr den perfekta dagen att vara där, pyttelite folk = inga köer, mulet men uppehåll förutom en skur osv. Mycket getingar dock men det är det ju överallt.

Vi åkte hem när dom stängde och grillade. På söndagen var vi iväg till en miniGöta Kanal. Det var riktigt urkigt väder men vi blev kvar länge för precis när vi skulle gå så var det båtar som skulle slussas och då var vi ju tvugna att kolla på det!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo