Julafton över

Igår var det julafton och vi var faktiskt hemma hos oss med Jespers familj. Det var jättemysigt, massor av mat och julklappar. Jag är ju ingen julmatsfantast utan åt mest gravlax och potatis. Blev inte så där äckelmätt som någon annan här hemma. Sen hade vi supermycket fika/julgodis/frukt osv. Gott!! Vi sjöng singstar, kul, Melker och Anton sjöng en hel del också. Barnen lekte och hade kul men det blev inte så där toklivat som det lätt blir. Vidar var hur go som helst och var bara glad ända till hemgång vid 22.30. Jag fick min fina väska och den sköna munkjackan av Jesper så nu får jag skämmas en evighet för att jag inte hunnit fixa paket till honom - usch på mig!

Ebba var uppe till 2 så nu kl 11.51 sover hon än - och Jesper. Själv blev jag väckt av Tyra som ville spela spel! Kan ni tänka er nåt väre än att gå upp och spela Lotto eller så. Avstyrde det men då ropade Melker och ville bygga tågbana istället så det fick jag glatt göra.

Nä nu väcka resten av familjen, duscha, laga lunch och sen ner till Nynäs. God fisksoppa får vi där!

God Jul lite för sent då...

Tackar tackar så mycket för detta årets julafton!! Min bästa jul på många, många år :-)!

Vidar var inte riktigt lika go på juldagen, tror han hade "poppat" för mycket:-), var lite gnällig. Men söt ändå....Anton sprang mest runt med sitt svärd och njöt av alla klappar!!



Ha det så gott och tack än en gång!

2008-12-27 - 22:46:22

Hoppas att du även får ett gott nytt år :-)

2008-12-29 - 16:18:31








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo