Årets första picnic

Sportlovet är väl inte det lov man förknippar med picnic kanske men vi invigde sportlovet som egentligen börjar imorgon med en picnic idag. Ännu en dag hemma med vård av sjuka barn. Tyra var dock pigg idag men väldigt svullen i lymfkörtlen fortfarande. Melker ville inte gå till dagis när vi var hemma. Efter lite väl mycket tjafs på förmiddagen mellan dom små liven så gjorde jag varsin pastsallad och så gick vi till lekparken. Lekte en stund och knallade sen in i skogen och satte oss i mossan och käkade, mysigt. Synd att Ebbson var i skolan bara!

image319

Vi tog oss till Fruängen och där sprang vi på Ebbas klasskompis föräldrar med helghunden, hmmm väldigt snäll och söt hund, hhhmmmm...

Till slut var vi hemma igen och Ebba kom också hem. Stök, bök, röja, leka, fixa och laga mat.

Det visade sig vara en "riktig" stylist som kommer hit nästa vecka. Hon kommer hit två dagar innan fotograferingen och kollar vad hon behöver piffa till. Hon kunde gladeligen ge oss lite tips och råd om gardiner och annat. Så otroligt passande, nu får vi en kick i baken att komma igång med lägenheten igen... Tar hon med sig pengar också??? Hoppas det!

Nä nu ska jag sluta blogga och göra nåt vettigt, annars blir väl nån galen hahahaha!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo