Bilder från helgen

Plötsligt var det väldigt kul att fota och idag gick jag och drömde om en bra kamera, dream on kan jag ju bara säga... Jag och barnen var ute här i parken och miljön är så häftig så det är mycket som skulle vara kul att fota, som den fina trappan som inte leder någonstans...

image294


Håll till godo med mina mobiltelefonsbilder... 60-talshuset i bakgrunden är snart ett minne blott, snart kommer landets största grävskopa och mejar ner det och istället byggs projekt Parkdammen där det faktiskt kommer finnas femmor... Hmmm, skriver upp en sån på min önskelista också och genast känns ju den där kameran inte så dyr längre, smart av mig!

Sen var jag tvungen att anvnda panoramafunktionen nr jag stod där vid trappan för det är ju lite roligt med blandningen av hus i parken, kolla: (lägger till en ä-knapp på önskelistan)

image295


60-talshuset i bakgrunden, en fin byggnad som vi ännu inte vet vad dom ska göra med, fik hoppas jag, och sen några av de nybyggda husen, inte våra dock. Jaha ja, vad har jag fotat mer??? Jo glada barn, otroligt glada barn som bara sa ja när jag frågade om vi skulle gå ut, detta har inte hänt på otroligt länge, kul!





Ebba ville inte vara med på bild... Melker och Tyra blundar med flit.


Häromdagen fotade jag något intressant, en megabrontostor lastbil vars förare trodde att han var megabrontobäst på att backa men han fick ge sig, tack för vår uteplats hade varit demolerad annars...

image304

Visst är uteplatsen fin by the way... Vi har 150!!!!!! buskar planterade men det enda som syns är bambupinnarna, 150 buskar!!! Jag kommer se till att det "bara" är 100 till sommaren. Sen ska jag ha blommor där så snart måste vi börja förkultivera här hemma hihihihi! Eller ska vi kanske köpa frötapeter och bara lägga ner i jorden, as simple as that.

Just det, bara en hoppbild på Melker igen, det är han som är strecket...

image305

I övrigt har vi bakat kanelbullar, 83 stycken. Melker ville ringa mormor och berätta att hon faktiskt inte behövde ta med bullar på tisdag för vi hade egna. Morfar hörde ordet kanelbullar och tyckte att de kunde komma och fika, dom var ju ändå ute och for. Så vi fick lite fikagäster, trevligt!

Melodifestivalen på kvällen, Amy Diamond var bäst och hon gick vidare också. Men Christer Sjögren - varför??? Vem har röstat på honom? Han kan få bli nästa års Peppe Eng/Lasse Brandeby i Let´s dance för det här var lika pinsamt!


Vi misstänker att svärmor kan ha röstat på denne smörfis....ska be A ringa och spekulera i saken....hehe.

Snygg overall han har Melkermannen :-)!

2008-02-09 - 23:02:12

Tror du inte "hyllgrannen" på dagis har en exakt likadan overall och exakt samma vantar, har vi tagit fel eller har vi tagit fel, Pressat in Melker i stl 92 istället för 116 och gått hem :-) Väluppfostrad som han är så gnäller han inte fast han går dubbelvikt hahaha!

2008-02-09 - 23:49:33








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo