FRÄÄÄÄDAAAAG

Ja det är fredag igen. Jag var på Biologiska museet med ett gäng av eleverna idag. Det är inte jättekul där men den lilla grupp jag gick runt med var hur entusiastiska som helst. Mest fascinerande var valrossen som är så otroligt stor. Sen att det faktiskt är en riktig valross som är uppstoppad var ännu konstigare, hur tog man upp den, vad finns i den nu osv. Jag var tvungen att googla på valross och fick då lära mig att den väger 800-1000 kg.

Allt var frid och fröjd men sen ringde dagis och Tyra var febrig. Bara att åka hem. Hon är blek och trött och skruttig och fryser vilket hon aldrig gör annars. Lillfisen! Det var dessutom urkväder på vägen hem, snöstorm och svinkallt!

JM ringde idag och vill komma och fota vår lägenhet till deras tidning som går ut till alla i kön och till dom som köpt bostad av dom. My god! Men det var mest kök och badrum tror jag, hoppas jag. Hon som hade hand om tillvalen kom ihåg att våran blev så himla fin eftersom vi gjorde ganska många tillval med spottar i tak osv. Så nu i helgen blir det lite hemmagjord homestyling (vika och plocka undan tvättberget i badrummet och skura köksbänken haha) och sen fota själva lite hur det ser ut så att dom som gör tidningen kan säga bu eller bä. Kul? Jag vet inte riktigt, jobbigt.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo