Onsdag

Om jag hade varit photoshopkunnig så hade jag gjort ett piffigt collage av några bilder och lagt in här men jag har tappat alla photoshopkunskaper jag en gång hade när jag gick på lärarhögskolan, det var ju ändå ett par hundra år sedan...

Jag storhandlade blommor på torget idag igen, två krokuskrukor för 15 kronor, är inte det extremt billigt. Två knippen med påskliljor för 20 kr. Mannen med blommorna gav oss dessutom två minirosor till barnens rum. Sen på vägen hem fick jag för mig att jag måste ha mossa. Jag hittade en hög med mossa som någon rafsat av ett berg och den snodde jag, hem och fixa ihop lite. De otroligt fina hönorna jag fick av mamma idag fick en given plats!

image323

image324

image325

I övrigt denna dag så har det inte hänt mycket. Jo, vår granne Leo med mamma och pytteliten lillebror var här och fikade lite, kul! Melker kände sig nog lite utanför för Tyra och Leo lekte så bra och han ville hela tiden göra någonting annat.

Nu på kvällen såg vi på Rent hus och man undrar hur någon kan ha ett smörpaket från 1995 i kylskåpet???

Sen såg vi Room Service och vad fint det blev!!! Otroligt häftigt kök - vill osså ha!!! Men guuuuuu så segt, har vi inte gjort någonting annat idag???? Nä, suttit inne och tittat på regnet utanför!

Här kommer några bilder från trollskogen på udden hemma hos mina föräldrar.









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo