Hästar och tåg

Jaha, tjejerna har varit och kollat på hästar och killarna på tåg.

Jag, Ebba och Tyra har besökt Häståkeriet ute på Gärdet. Där fanns ett gäng stora och gulliga hästar. Lite rörigt och ostrukturerat kanske men bra ändå. Ebba och Tyra red två vändor var, först på fjordingen Mio och sen på Shirehästen Sara, 173 cm i mankhöjd. Tyra ville ha en stoooor häst!





Ebba fick rida själv och faktiskt trava lite. Hon längtar nu efter att få rida en turridning på Sara (bilden) och galoppera över ängarna på Djurgården.

Melker och Jesper var på Spårvägsmuseet och hade det bra nästan ensamma i lokalerna!

Det är hysteriskt varmt idag och jag längtar efter oväder! Hemskt men sant! Nu sitter Ebba och Jesper på Råsunda och svettas ihjäl. Hoppas Djurgårn vinner så att det var värt att sitta i värmen... Men det är tveksamt med tanke på deras tidigare resultat denna säsong, hmmm...

Åhhh vad mysigt!

Du får jätte gärna skriva om ordmolnstavlorna. Ja, visst är det kul!!!!

Jo, om du vill ha ord i olika storlekar så skriver du orden fler gånger. Om du vill säga vill ha hästnamnet Mulle flera gånger (tänker på Min häst här..) så skriver du det 3 gånger medan du skriver alla andra ord 1 gång. Då kommer Mulle bli mycket större. På så sätt kan du anpassa i vilken storlek du vill ha orden i. Något kanske du skriver 2 gånger medans något annat 4 osv :-) Hoppas att det går bra!

Kram

2008-08-02 - 10:13:39

Hej Petra, nu fick du väl oväder så du teg!

Lisa o c/o blev utsatta för det närmaste en tyfon

på Skara sommarland i går !!!



Hälsningar moster

2008-08-05 - 18:18:25








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo