Ännu en bokupptäckt - vad mystiskt det kan vara ibland!!

Hmmm vad konstigt det är! Jag surfar omkring på Adlibris i jakt på nya böcker till Ebba. Pang så inser jag att jag plågat mina elever med två olika bokserier detta år. Vinni-böckerna av Petter Lidbeck och Nelly Rapp av Martin Widmark. Plågat är ju helt fel ord eftersom dom gärna skulle vilja höra mer och mer och mer av dessa böcker MEN det märkliga är ju att jag plötsligt ser att den nya serien av Martin Widmark som Ebba läser är ju faktiskt skriven av Martin Widmark OCH Petter Lidbeck. Va´ skumt!!! Böckerna heter Tvättade pengar och Lyckans hjul. Den nyaste boken heter Bröllop och barn. Ja jag förstår att ni anmäler detta inlägg till klubben för oväsentligt vetande men det var helt enkelt lite skumt. Nu åter till Adlibris. Ska jag beställa Fotbollsmysteriet eller inte?? Förresten kommer det en LasseMaja-film till jul.

Och ja, jag ska snart avsluta denna mysteriegenre och läsa något annat för barnen, typ Spiderwick hehehe samma lika, typ!

Hej,
Jag tror ska greja att förklara hur man får en bild i hörnet som jag har på min blogg. Du får gärna återkomma om du har några frågor.
1. Hitta en bild du vill ha på din blogg.
2. Bilden behöver en html-kod för kunna läggas in på bloggen. Det finns olika platser (sajter) på internet man kan ta till hjälp. Själv har jag använt mig av Photobucket.com. Där laddar du upp bilden och sparar den på ditt inlogg du skapat på photobucket. För varje bild uppges tre olika koder. Du tar länken som finns i mitten raden under bilden, som kallas för ?Html code?. Kopiera html-koden och gå in på din blogg.
3. När du är inne på din blogg, gå in på DESIGN-KODMALLAR-STARTSIDA. Placera den kopierade koden någonstans i kodmallen. Man får leta sig fram lite vart den bäst lämpar sig att ligga. Jag har lagt min kodmall för bilden under ett stycke som är:

2008-03-08 - 09:59:27

Hej!

På tal om böcker.

Surfade runt härom dagen och såg att du pratade om min bok med Junitjejen. Det var 8:e mars och jag letade efter några tjejer, som skulle få Upplevelseboken.
Om du vill ha boken, skriv vad upplevelse är för dig och maila till mig ihop med din adress.

Tack för tipset om min hemsida. Det är viktigt att bli förstådd.

hälsningar
Kinga på Kingas Lovely

2008-03-10 - 17:23:14

Hej igen!
Så intelligent av mig att inte uppge mailadressen. Visst maila bara ut i etern ;-)
Sorry för det, men nu kommer den:
office@kingas-lovely.se

hälsningar
Kinga på Kingas Lovely

2008-03-12 - 16:03:36

Har mailat dig nu! jag hade letat upp din adress redan via din hemsida :-))

2008-03-14 - 00:28:51
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo