BRIS-boken

I mitt klassrum ligger 54 BRIS-böcker och väntar på sina nya ägare - eleverna. Det avr riktigt roligt att se så många barn sukta efter en bok! Är inte det fantastiskt. Ännu roligare blir dte imorgon när dom inser att som ska få varsin. Jag vet faktiskt inte varför vi har fått dessa böcker som är gigantiska. Jag missade den informationen men kul! Jag har gjort en läxa som är kopplad till denna bok så att föräldrarna verkligen läser för sina barn ur denna sagobok.

image334

Vi har även jobbat med Nelly Rapp-historierna idag och igår. Det har varit intensivt, ibland tjafsigt men mest bara väldigt kul. Det kan vara svårt för 12 barn att samsas och skriva en gemensam berättelse. Dom blir väldigt bra!!!!

På min planering sprang jag till närmsta bokhandels och fyndade lite böcker på bokrean. Dom är till klassrummet, serien Lätt att läsa som är sådär lagom för många just nu. Trevligt med lite nytt.

Hämtade barnen på dagis, Tyra var ute och härjade, Melker spelade memory inne. Ebba gick hem själv idag, långt innan vi gick hem, hade nyckel och allt. På fredag smäller det - pyjamasparty med övernattning - ska hon våga eller ej????? Hon höll på att testa i helgen men det slutade med att Nicole sov här. Synd, det hade varit bra om hon provat. Håll tummarna på fredag kväll!!! Men vad det hänt mycket sen vi flyttade hit. För Ebbas del så saknar jag inte Hammarbyhöjden alls. För Melkers del är det lite värre, han hade ju sina superkompisar på dagis och här finns det inte så många "stora" barn på dagis.  Tyra är väl glad för vad som helst, skrotunge. Idag har jag insett varför vi aldrig har torkhanddukar rena. Plöstligt hade Tyra sex stycken i soffan för att bädda med.

Sen var det ju grävskopespaning men det är ju redan bloggat om...

Ett par bilder från helgens tur till Bergsgruvan, tycker min telefon är duktig på att fota, bilden på Tyra blev faktiskt väldigt bra! Tänk vad jag skulle kunna fota fantastiskt med en systemkamera...  Dream on! Hmmm alla dom där barnboks-idéerna i min skalle kanske skulle kunna betala en sådan hehe, eller? Kanske inte!

image335

image336
Nya våruniformen - sen började det snöa!

Jag som gillar kläder (förutom idag) undrar såklart vad det är för stiliga uniformer?? Såg ut att vara i min smak, var har du hittat dom och vad är det för material??? Fina skor såg de ut att ha också :-)

Tjingeling!

2008-03-05 - 18:38:29
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo